Huawei представи на българския пазар новия таблет HUAWEI MatePad в комплект със смарт клавиатура

Huawei представи на българския пазар новия таблет HUAWEI MatePad в комплект със смарт клавиатура

HUAWEI MatePad е ново поколение таблет, предназначен за образователни и офис цели. В комплект с иновативна смарт клавиатура, новият и подобрен HUAWEI MatePad поддържа богата екосистема с множество смарт функции.

Новият HUAWEI MatePad бележи напредък във всички аспекти. Тънък и преносим, той олицетворява красотата на минимализма, като същевременно обединява ергономичността и технологичната естетика, което води до перфектен баланс между външния вид и потребителското изживяване. Оборудван с 10,4-инчов HUAWEI FullView дисплей с 2K резолюция, HUAWEI MatePad предоставя по-добро качество на изображението в широк спектър от съдържание. Той също така идва с професионална настройка от Harman Kardon и високоговорители с голяма амплитуда; мощни и по-дълбоки басови звуци превръщат таблета в истински басов високоговорител.

HUAWEI FullView дисплей с ултрависока разделителна способност за завладяващо изживяване при гледане

Опростете сложността – HUAWEI MatePad продължава минималистичния дизайнерски стил на серията, като идва с 84% съотношение на екрана към тялото, без видими пробиви за антената. Елегантно извитата рамка прави устройството да изглежда по-тънко и позволява по-удобно захващане.

В ера, в която потребителското изживяване е от първостепенно значение, HUAWEI MatePad е оборудван с екран с 2K резолюция и е сертифициран с двойни сертификати TÜV Rheinland Low Blue Light и Flicker Free, които свидетелстват за способността му да минимизира въздействието на екрана върху очите, осигурявайки цялостна защита на зрението на потребителите.

Смарт клавиатура

Смарт клавиатурата, с която се продава HUAWEI MatePad, поддържа Bluetooth свързаност и се характеризира с 1,3 мм ход на клавишите, за да предложи на служителите в офиса и учащите се удобно изживяване при писане, дори с две ръце за по-дълъг период от време. Новите комбинирани функции за бърз достъп осигуряват по-бърз процес при работа, а също така се справят с различни ситуации, като например работа със сложни документи. HUAWEI MatePad също така напълно оптимизира мишката, позволявайки на курсора да има съответния режим като визуализира съдържанието на определено приложение чрез задържане на мишката върху него и извършване на удобно управление чрез щракване с мишката.

За още по-голямо удобство и ефективност, HUAWEI MatePad поддържа функциите Multi-Window и App Multiplier. Multi-Window улеснява работата с отваряне на до 4 прозореца на различни приложения едновременно, а App Multiplier спомага повечето приложения, които не поддържат пейзажен режим, да се използват напълно, когато таблетът е в пейзажен режим.

Smart Office, множество свързани устройства

Smart Office е един от петте сценария в Huawei All-Scenario Smart Life. Като член на семейството на този смарт офис, HUAWEI MatePad може да работи като едно цяло с други устройства на Huawei. Сътрудничеството със смартфон позволява на потребителите да прехвърлят документи между смартфони и таблети чрез плъзгане и да използват таблета за управление на смартфона, когато неговите хардуерни предимства като екран, клавиатура и писалка могат да повишат ефективността. Сътрудничеството с компютър също позволява на потребителите свободно да плъзгат съдържание между двете устройства, като споделят клавиатурата и мишката на компютъра, както и активиране на Mirror Mode, Extend Mode и Collaborate Mode за по-висока ефективност при работа.

Ясен и мощен звук, предназначен за срещи и онлайн курсове

HUAWEI MatePad предлага и по-добър звук, качествено подобряващ потребителското изживяване при различни сценарии като видеоконференции, онлайн класове и аудио-визуални развлечения. HUAWEI MatePad се предлага в компактен дизайн с четириканална звукова система с четири високоговорители, както и професионална настройка от Harman Kardon.

HUAWEI MatePad също има отлични характеристики за улавяне на звука и намаляване на шума, като използва три микрофона и самостоятелно разработената технология за шумопотискане. Те гарантират, че потребителите се съсредоточават върху гласовете, които искат да чуят, позволявайки по-ефективна комуникация.

В своя ултра лек и тънък дизайн, HUAWEI MatePad побира огромна батерия от 7250 mAh и може да остане в режим на готовност до 28 дни и до 12 часа при непрекъснато локално 1080p HD видео възпроизвеждане. В допълнение, HUAWEI MatePad поддържа 22,5 W HUAWEI SuperCharge, което изисква само 2,5 часа за пълно зареждане.

Новият Huawei MatePad в комплект със смарт клавиатура ще се продава в мрежата на Yettel, Зора, Техномаркет, партньорите на дистрибутора Поликомп и оторизирания онлайн магазин huaweistore.bg. Устройството е налично в два варианта – LTE версия с препоръчителна крайноклиентска цена 729 лева, и Wi-Fi версия с препоръчителна крайнклиентска цена от 679 лева.

Технологии Хардуер