Пералните решения на LG използват усъвършенстван изкуствен интелект

Пералните решения на LG използват усъвършенстван изкуствен интелект

LG Electronics (LG) обяви, че приложената в надграждаемите им уреди за пране AI технология, е получила AI Algorithm Reproducibility Process верификация от UL – глобален лидер в сферата на научната сигурност. Сертификацията е първа в сектора на продуктите за дома и потвърждава усъвършенстваните способности на Artificial Intelligence Direct Drive (AI DD) технологията на LG, която използва дълбоко структурирано обучение, за да разпознава типа на тъканта в пералните машини или сушилните, или да оптимизира цикъла на пране и настройките за всяко зареждане.

LG технологията AI DD е първото AI решение, използвано в продукти за грижа за прането, която получава признание от UL. Най-съвременната технология на компанията е преминала през комплексно оценяване на функционалностите, за да се установят възможностите й, които UL измерва по няколко критерия като устойчивост на „учебните“ данни, които LG използва, и изпълнението на алгоритъма по време на реална употреба на продуктите.

Пералните решения от LG, които съдържат AI DD предоставят на потребителите по-голямо удобство и нежна грижа за тъканите. Революционната AI DD използва дълбоко структурирано обучение, технология, която позволява на компютрите да мислят и и да се обучават сами, като автоматично определят оптималния цикъл на пране за всеки тип тъкан. Измервайки теглото и определяйки мекотата на всяко зареждане, интелигентните перални и сушилни на LG дават отлични резултати всеки път, оставяйки дрехите и спалното бельо свежи и чисти, докато минимизират износването на тъканта.

Диференцираната AI технология е призната и от множество други организации като Korea Testing Laboratory (сертификация за безопасност на AI) и Korean Standards Association (AI+ сертификация).

Тази година LG издига иновациите при домакинските уреди на още по-високо ниво с представянето на своята концепция за надграждащи се уреди. Подобрявайки удобството и добавената стойност за потребителите, надграждащите се уреди от LG добавят нови функционалности чрез софтуерни и хардуерни подобрения, достъпни през приложението ThinQ.

Технологии Хардуер