Logitech G515 — следващо поколение нископрофилна клавиатура за високопроизводителни игри

Logitech G515 — следващо поколение нископрофилна клавиатура за високопроизводителни игри

Елегантен дизайн, актуални характеристики и функционалност с висока производителност отличават тази модерна гейминг клавиатура от серията 500.

Logitech G, марка на Logitech и водещ иноватор в гейминг технологиите и оборудването, представи G515, LIGHTSPEED TKL безжична гейминг клавиатура, предлагаща усъвършенствани технологии и функции с висока производителност в нископрофилен, модерен дизайн.

Нископрофилните клавиатури осигуряват поизчистен и естетически приятен вид, като същевременно предоставят високопроизводително изживяване при писане. G515 позволява по-ефективно и удобно изживяване при писане чрез комбиниране на нископрофилни суичове с по-тънък дизайн.

С емблематичната си гейминг клавиатура G915, Logitech G представи първата по рода си нископрофилна клавиатура, известна с изключителното си качество, топ производителност и първокласни дизайнерски характеристики. С дизайна на нископрофилната G515 ние допълнително разширихме границите при гейминг клавиатурите,” каза Арно Переентил, ръководител на подразделението за PC гейминг в Logitech G. “С представянето на G515 подобрихме нископрофилната естетика и същевременно включихме нашите найнови технологични иновации, като LIGHTSPEED, LIGHTSYNC и KEYCONTROL, за да предоставим на геймърите светкавично бързо, високопроизводително гейминг изживяване.“

С височина от само 22 мм, елегантната G515 премахва нуждата от опора за китките и гейминг сесиите стават изключително приятни и комфортни. G515 разполага с нископрофилни суичове, които се активират с минимално разстояние от само 1,3 мм и общо разстояние на задействане от 3,2 мм, което е помалко от традиционните превключватели. Това позволява на геймърите да ускорят действията си за дадена минута време.

В допълнение, G515 е произведена със слой от шумозаглушаваща пяна, фабрично смазани суичове, интегрирани стабилизатори и първокласни клавиши, изработени от PBT полимер, осигуряващи оптимален комфорт. Така геймърите получават много по-гладко усещане при писане, с по-изискан и по-малко дразнещ звук при натискане на клавишите.

G515 разполага и с наскоро излязлата технология KEYCONTROL на Logitech G, предлагаща на геймърите възможности за персонализация далеч повече от опциите при стандартните клавиатури. Всеки клавиш може да изпълнява до 15 различни действия, което позволява на геймърите да персонализират клавиатурата и да зададат макроси, звукови сигнали, ефекти на подсветката и др. Включването на пластове и модификатори като G SHIFT увеличава възможностите за персонализиране, с възможност за активиране на цели клавишни оформления само с едно натискане на бутон. С KEYCONTROL, G515 позволява безпрецедентна персонализация, настройка и контроли.

Допълнителните функции на безжичната нископрофилна клавиатура G515 LIGHTSPEED TKL включват:

   – Удобно 2:1 LIGHTSPEED безжично сдвояване: Геймърите могат да свържат геймърската си мишка, като G502 X PLUS, чрез G515 LIGHTSPEED донгъл и така да си освободят един допълнителен USB порт.

   – Озарете пространството на бюрото си с LIGHTSYNC RGB подсветка: Геймърите имат достъп до ~16,8 милиона цвята, за да персонализират изживяването си и да свържат цялото си оборудване от Logitech G с G HUB.

   – Гъвкавата трирежимна свързаност позволява на геймърите да избират между безжична технология Lightspeed, Bluetooth® и режим за данни по кабел.

   – До 36 часа непрекъснат гейминг!

Цени и наличност

Налична в черен и бял цвят, безжичната гейминг клавиатура Logitech G515 LIGHTSPEED TKL вече се предлага на LogitechG.com на препоръчителна цена на дребно от 289 лв. с ДДС.

Хардуер