Zircon XIII е новият флагман в портфолиото на  Genesis

Zircon XIII е новият флагман в портфолиото на Genesis

Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своята най-нова и усъвършенствана мишка, посветена на 13-годишнината на марката. Моделът се отличава с възможност за разнообразна хардуерна къстамизация, която позволява пълно персонализиране според индивидуалните потребителски предпочитания. Множеството сменяеми компоненти, безжична RapidSpeed комуникация, до 100 часа работа на батерията и един от най-добрите сензори в света (Pixart PAW3395) превръщат Zircon XIII в отличителния модел на бранда за 2024 г.

Пълна персонализация без инструменти

GENESIS Zircon XIII е иновативна мишка, която предлага не само софтуерна, но и хардуерна къстамизация. Потребителите ще имат възможност за замяна на основните суичове на бутоните без запояване (hot-swap sockets), за монтиране на пружини за промяна на натиска (15g/25g) и дори за регулиране на хода (0,4/0,5/0,6/0,7 mm) благодарение на включените разделители.

Сменяемият панел на мишката също така позволява да се регулира формата на корпуса. Това дава възможност за прецизно адаптиране на устройството към типа на използвания захват, докато включените грипове позволяват прикрепване върху избраните части на мишката.

Прецизност и още по-плавно движение с Motion Sync

GENESIS Zircon XIII е оборудвана с Pixart PAW3395, който е един от най-добрите оптични сензори в света, отличаващ се с безкомпромисна производителност дори при много бързо отместване (16,51 m/s) и ускорение от 50G. Важно е, че устройството разполага и с Motion Sync технология, която гарантира, че изпращането на данни за позицията на мишката към компютъра, е напълно синхронизирано с тяхното получаване. Това, от своя страна, осигурява не само по-плавно движение, но и по-голяма ефективност при регистриране и на най-малкото движение или действие.

Първата мишка с безжична връзка RapidSpeed

GENESIS Zircon XIII е първата мишка в гамата на марката, която се възползва от изцяло новата RapidSpeed™ безжична свързаност, осигуряваща светкавично бърз трансфер на данни без смущения. Но това не е всичко. За още повече свобода, този модел разполага и с по-голяма батерия от 600 mAh, способна да осигури до 100 часа игра. Мишката може да бъде свързана към компютър и посредством включения USB-C Paracord кабел.

Допълнителни компоненти и пълна функционалност

В допълнение към висококачествения оптичен сензор и набор от взаимозаменяеми компоненти, GENESIS Zircon XIII е оборудвана със сменяеми суичове (Kailh 8.0 с издръжливост от 80 милиона клика) и надежден TTC Gold енкодер. В комплекта са включени и допълнителни пружини и механични суичове (Huano Silent и Kailh 4.0), допълнителен горен панел, разделители, USB Type C кабел, инструмент за отваряне, USB приемник, грипове и резервни крачета. Наличният софтуер, вградената памет и редица функционални контроли, разположени в долната част на мишката, допълват премиум усещането при използването на GENESIS Zircon XIII.

Новият модел на марката е вече наличен на българския пазар на цена от 149 лв. с ДДС.

Хардуер