Флагманът realme GT 6 се завръща в Европа с AI, готов да завладее пазара на мобилни устройства от висок клас

Флагманът realme GT 6 се завръща в Европа с AI, готов да завладее пазара на мобилни устройства от висок клас

realme разкри, че най-новата линия на флагманската серия GT 6 ще направи своя глобален дебют на 20 юни по време на продуктово събитие в Милано, Италия. То ще съвпадне и с глобалната премиера на серията realme GT 6.

Това световно събитие е още един важен етап за realme, тъй като флагманската серия GT се завръща на световния пазар след две години. След дебюта на първия смартфон от серията GT през март 2021 г., продуктовата линия realme GT получи високо одобрение от потребителите и технологичните фенове по целия свят.

Надграждайки инерцията, предстоящата серия GT е представена като „Убиец на флагмани, задвижван от изкуствен интелект“, готов да задмине своите предшественици. realme GT 6 заема ключово място като „Първокласен флагмански убиец“, стремейки си да покори пазара на смартфони от висок клас, докато целта на realme GT 6T е да грабне титлата „Телефон с флагманско представяне в средния клас“. И двата модела могат да се похвалят с изключително висока производителност и безброй иновативни функции като са готови да предефинират света на смартфоните.

Европа е стратегическият пазар за realme, затова марката увеличава инвестициите си в европейския пазар. Според последните данни за първото тримесечие на 2024 г. на Counterpoint Research, realme е на четвърто място сред марките смартфони в Европа. Събитието за представяне на серията GT 6 е първото глобално събитие на realme и ще се осъществи в Милано, за да покаже важността на Европа. Също така занапред Европа винаги ще бъде пазарът, на който първо ще се пускат сериите GT.

Серията ще предостави най-съвременните възможности на AI. Забележително е, че realme ще разполага с първия в индустрията режим за нощно заснемане с изкуствен интелект – AI Night Vision mode в тази серия, с който потребителите ще могат да снимат видеоклипове в изключително тъмна среда. Чрез комбинацията от алгоритми с изкуствен интелект и високопроизводителен чипсет, смартфонаът ще може да функционира като устройство за нощно виждане. Функцията AI Night Vision разширява възможностите за нощни видеоклипове на телефоните с Android до нови висоти, като дава възможност на всеки потребител лесно да заснема красотата на нощта и да се наслаждава на предимствата на мобилните изображения. Целта на realme е да популяризира технологията с изкуствен интелект сред младежите по целия свят.

Пресконференцията от глобалното представяне на realme GT 6 ще бъде предавана на живо в официалните канали на realme Global в YouTube, Facebook и TikTok.

Технологии