AOC GAMING 27G2ZN3/BK: честота на опресняване 280 Hz и малко време за реакция

AOC GAMING 27G2ZN3/BK: честота на опресняване 280 Hz и малко време за реакция

AGON by AOC представи AOC GAMING 27G2ZN3/BK, авангарден монитор, който предоставя непобедима комбинация – производителност на висотата на електронните спортове и безпрецедентно достъпна цена. Създаден за състезателни геймъри, които търсят най-доброто, без да се разоряват, 27-инчовият (68,6 см) Full HD AOC GAMING 27G2ZN3/BK задава нов стандарт за превъзходен гейминг, който предлага конкурентно предимство и достъпност едновременно. Това бижу разполага с удивителната честота на опресняване от 280 Hz, много малко входно закъснение, бързи времена за реакция (до 1 милисекунда GtG и 0,5 милисекунди време за реакция на движеща се картина: MPRT), Adaptive-Sync за VRR синхронизация и висококонтрастен Fast VA панел.

Комбинация от най-доброто

AOC GAMING 27G2ZN3/BK съчетава предимствата на много технологии. Благодарение на неговия ярък, богат на контраст Fast VA панел, възпроизвеждането на цветовете е реалистично, което означава, че геймърите могат да се насладят на сюжетни, екшън игри с дълбоки черни нюанси и широко покритие на цветовата гама (123,3% sRGB и 92,2% DCI-P3 покритие). За състезателни игри с бързи действия и висока скорост неговата честота на опресняване от 280 Hz и много малко входно закъснение означават, че геймърите могат да се потопят напълно в света на играта. Чрез използване на настройката MBR (намаляване на замъгляването на движението), мониторът постига 0,5 милисекунди време за реакция на движеща се картина (MPRT), което значително подобрява яснотата на движението чрез превключване на подсветката. Това позволява на геймърите да проследяват опонентите си по-точно и да реагират на движенията им, когато действието се движи бързо и скоростта на играта е висока. Накратко, 27G2ZN3/BK ще бъде еквивалента на meta loadout за повечето геймъри: един от най-бюджетните геймърски монитори с висока честота на опресняване, с който ще имате надмощие във всяка игра, която започнете.

Всяка милисекунда има значение

Честотата на опресняване от 280 Hz на AOC GAMING 27G2ZN3/BK осигурява впечатляваща плавност и отзивчивост. Тази светкавично бърза честота на опресняване е от съществено значение за динамични игри като шутъри от първо лице (FPS), състезателни заглавия и бойни игри, където реакциите за части от секундата правят разликата между победата и поражението. Колкото по-висока е честотата на опресняване, толкова по-малко е входното закъснение. Това кратко входно закъснение гарантира, че всяка команда се изпълнява незабавно, което осигурява безпроблемен синхрон между действията на геймъра и резултата на екрана.

Висококонтрастен, бързо реагиращ Fast VA панел за потапящи визуални ефекти

AOC GAMING 27G2ZN3/BK разполага с 27-инчов Fast VA панел с Full HD резолюция, предоставящ живи цветове и наситени черни нюанси за истински пленително гейминг изживяване. Технологията на Fast VA панела предлага изключително естествено контрастно съотношение (4000:1), което гарантира, че всеки детайл изпъква, от най-тъмните сенки до най-ярките акценти. С яркост от 300 нита и HDR10 съответствие, този монитор вдъхва живот на игрите със зашеметяваща яснота и дълбочина.

Безпроблемна съвместимост и ергономичен дизайн

AGON by AOC разбира, че геймърите използват различни платформи, поради което AOC GAMING 27G2ZN3/BK е създаден да се интегрира безпроблемно както с PC, така и с конзолни игри. С поддръжка на 120 Hz честота на опресняване при 1080p резолюция на конзоли, геймърите могат да се насладят на плавен и отзивчив геймплей на всички свои любими устройства. Мониторът разполага с 2x HDMI 2.0 порта и 1x DisplayPort 1.4 порт, предоставящи широки възможности за свързване.

За да се осигури комфорт по време на дълги гейминг сесии, 27G2ZN3/BK се предлага със 130-милиметрова регулируема на височина стойка с функции за накланяне, завъртане и обръщане на 90 градуса. Геймърите могат лесно да настроят монитора към предпочитания от тях ъгъл на гледане и така да намалят напрежението във врата и очите за по-голям комфорт по време на игра. Flicker-Free технологията и LowBlue режимът допълнително подобряват комфорта за гейминг сесии през нощта. Благодарение на специалните гейминг функции в екранното меню на монитора (OSD), потребителите могат фино да настроят цветовете и тяхната наситеност, акцентите и сенките (Shadow Control), разполагат с интелигентен насложен мерник (Dial Point) или могат на следят бройката на кадрите в секунда (Frame Counter). Екранното меню е достъпно и чрез семплия и функционален софтуер AOC G-Menu.

Цени и наличност

AOC GAMING 27G2ZN3/BK ще се предлага с 3-годишна гаранция и ще бъде наличен в търговската мрежа от края на май 2024 г. на достъпната препоръчителна цена на дребно от 468 лв.

Хардуер