realme пуска на българския базар 3 нови модела от 5G серията realme 12

realme пуска на българския базар 3 нови модела от 5G серията realme 12

realme пуска на българския пазар нови модели от 5G серията realme 12, най-добрите смартфони в средния сегмент, които ще предефинират очакванията на младите потребители за смартфоните в този клас. Новите модели включват realme 12+ 5G, realme 12 5G и realme 12x 5G.

Висока производителност с най-висок резултат в AnTuTu

realme 12+ 5G води по производителност с мощния си 6nm процесор MediaTek Dimensity 7050 5G, който разполага с 8-ядрен 64-битов процесор. Процесорът включва 2 ядра ARM® Cortex-A78 с тактова честота 2,6 GHz и 6 ядра ARM® Cortex-A55 с тактова честота 2,0 GHz, допълнени от графичен процесор Mali-G68. Пиковата производителност на устройството се повишава значително от усъвършенстваната охладителна система Vapor Chamber Cooling System, която е една от най-мощните в своя сегмент.

Системата се състои от парна камера от неръждаема стомана с площ 4 357 мм² и високопроизводителен графитен слой с площ 10,231 мм², интегрирани в 7-слойна архитектура за разсейване на топлината. Това иновативно решение за охлаждане разширява площта на разсейване на топлината, като повишава ефективността и предотвратява прегряването по време на интензивни дейности като игри и други задачи, извършвани едновременно. Освен това изключително ниската консумация на енергия на процесора осигурява продължителна употреба и превръща realme 12+ 5G във водещ избор за потребителите, търсещи мощност и издръжливост.

Първият Sony LYT-600 OIS в сегмента

realme 12+ 5G е оборудван с оптичната стабилизация на изображението (OIS) на Sony и 50-мегапикселов сензор Sony LYT-600, който осигурява стабилни изображения с ниско ниво на шум при различни сценарии. За разлика от други смартфони от среден клас, realme 12+ 5G разполага с иновативно 2-кратно вътрешносензорно увеличение, което поддържа превъзходно качество на изображението, като същевременно предоставя на потребителите свободата да избират измежду различни фокусни разстояния, постигайки безупречно заснемане. Допълнително повишавайки своята гъвкавост, realme 12+ 5G включва 112° ултра широка камера, макро камера и 16MP HD селфи камера, задоволяващи широк спектър от фотографски нужди.

Проектиран за лесна употреба, realme 12+ 5G разполага със Snap Portrait System – иновативна система за бързо заснемане на снимки, която бързо стартира камерата за 0,8 сек. и позволява до 208 снимки в минута чрез непрекъснато снимане. Подсилена от алгоритмите за експозиция на realme, интелигентния автофокус на обекта, разпознаването на движение и Sony OIS, успеваемостта на бързите снимки се подобрява с 40%.

Първокласна веган кожа

realme с гордост си сътрудничи отново с известния дизайнер Оливие Савео за дизайна на realme 12+ 5G, разчитайки на богатия му опит с първокласни швейцарски часовникари, включително Rolex, Roger Dubuis, Piaget, Breitling и Quentin. Дизайнът на realme 12+ 5G е намигване към изящната артистичност на луксозните часовници, включвайки кръгъл модул с лещи с над 500 градиентни шарки. Тези шарки създават динамична игра на светлина и сянка, напомняща полиран циферблат, огрян от слънчеви лъчи.

Поставяйки нов стандарт в сегмента, realme 12+ 5G е един от малкото смартфони, които са обвити с първокласна веганска кожа, избрана да подобри както дизайна, така и ергономичния комфорт. Този висококачествен материал е с 10% по-мек от предишните поколения и е по-устойчив на замърсяване, лек и перфектно балансиран за дълготраен комфорт при използване на смартфона.

Освен луксозния си дизайн, realme 12+ 5G е проектиран за издръжливост, като предлага водо- и прахоустойчивост. Неговата цялост и устойчивост са допълнително подкрепени от сертификат IP54, гарантиращ дълготрайност и надеждност на устройството в различни среди.

Подобрено клиентско изживяване с интелигентен дисплей, мощна батерия и завладяващо аудио

realme 12+ 5G е готов да впечатли със своя 120Hz AMOLED дисплей, подобрен с усъвършенствани функции като Rainwater Smart Touch. Тази технология прави разлика между неволно пръскане с вода и действително докосване с пръст, като подобрява точността на докосване дори при смесени условия. При ярка слънчева светлина дисплеят се отличава с функцията Sunlight Screen, която използва динамично регулиране на контраста на ниво пиксел и контрол на подсветката, за да подобри четливостта при интензивна слънчева светлина, да оптимизира консумацията на енергия и да повиши цялостното качество на картината. Тя работи при всички приложения на телефона, като осигурява превъзходно визуално изживяване при всякакви условия на осветеност.

realme 12 5G: с 256GB памет и изключителен технологичен опит

realme 12 5G се гордее с мощния си процесор Dimensity 6100+ 5G, който се отличава с 8-ядрена архитектура и 6nm технология на производителност, за да изпълни без усилие изискванията на потребителите. Поддържайки многолентови 5G мрежи и Antenna Array Matrix, потребителите могат да се насладят на стабилна и високоскоростна свързаност. С памет от 8GB+256GB, безпроблемното изпълнение на много задачи едновременно е гарантирано.

Серията realme 12 се разширява с realme 12 5G, оборудван с 108MP основна камера с 3Х увеличение, която осигурява изключителна яснота на изображението. Нейната отличителна черта е FHD+ Sunlight дисплей, който може да се похвали със спектър от 16,7 милиона цвята и резолюция 2400*1080. Пиковата яркост на дисплея от до 950 нита осигурява ясна видимост при всякакви условия на осветеност. Освен това 8МР селфи камера осигурява разнообразни режими на снимане, включително поддържа запис на видео с 1080P/30 кадъра в секунда.

realme 12x 5G: по-плавен и по-бърз

За първи път в своя ценови сегмент realme 12x 5G въвежда флагмански дизайн „Light Feather Design“. Използвайки наноразмерна фотолитография, повърхността на телефона е изработена от стотици хиляди изключително реалистични текстури на пера чрез повече от 64 милиона структурни промени в блестящата решетка. На слънчева светлина тези шарки на пера танцуват с променящите се светлина и сянка, създавайки усещане за лекота и гъвкавост . В съчетание с тънкия 7,89 мм корпус, 12x 5G наистина въплъщава „лек като перце“ дизайн.

realme 12x 5G е оборудван с надеждния чипсет Dimensity 6100+ 5G и постига впечатляващ резултат в AnTuTu от над 415800 точки. В съчетание с ексклузивния режим AI Boost на realme, той се справя безпроблемно с игри и други сценарии с голямо натоварване.

Новаторска функция с жестове AI Air Gestures

С напълно новата функция с изкуствен интелект AI Air Gestures в серията, realme 12 5G предлага на потребителите нов начин за взаимодействие с техните смартфони. Докато общите функции за безконтактно управление позволяват на хората да изпълняват само основни задачи, като например отваряне на приложения, тази иновативна функция дава възможност на потребителите да навигират в телефона си, да гледат видеоклипове и да разглеждат съдържание чрез леки движения на ръцете.

Това нововъведение се оказва особено ценно, когато потребителите извършват дейности, при които физическото докосване на устройството е затруденено, като например хранене, готвене или почистване.

Ангажиментът на realme към иновациите се илюстрира и от усилията на професионалния екип на компанията по изкуствен интелект да въвежда дългосрочни, ориентирани към AI подобрения в продуктите.

Освен това серията realme 12 разполага с функцията Rainwater Smart Touch, която позволява устройството да се управлява дори с мокри ръце. Това e голяма промяна за потребителите във влажна или дъждовна среда, която им гарантира, че работата със смартфона им няма да бъде прекъсната при такива условия.

Наличност в България

Новите модели от серията realme 12 – realme 12 5G и realme 12x 5G са налични вече в България по магазините на ритейл веригите и операторите, а от другата седмица се очаква и realme 12+ 5G да бъде доставен.

Технологии