Motorola стартира кампания за предварителни продажби на флагмана Edge 50 Ultra в комплект със слушалки moto buds+

Motorola стартира кампания за предварителни продажби на флагмана Edge 50 Ultra в комплект със слушалки moto buds+

Motorola стартира ексклузивната си кампания за предварителни продажби на дългоочаквания Motorola Edge 50 Ultra. Като част от вълнуващата оферта, всеки, закупил предварително Edge 50 Ultra, ще получи с него безплатно и най-новите слушалки на бранда – moto buds+, създадени в партньорство с BOSE и осигуряващи несравнимо аудио изживяване.

Edge 50 Ultra е най-новото попълнение в премиум серията Edge на Motorola и още с представянето си, даде заявка да предефинира мобилното изживяване със своите революционни функции и изключителна производителност. Отличаващ се с най-съвременни технологии и иновативен дизайн, Edge 50 Ultra е създаден, за да даде на потребителите несравними възможности, независимо дали заснемат зашеметяващи снимки, работят от мобилното си устройство или се наслаждават на завладяващи мобилни забавления.

Потребителите ще имат имат ексклузивната възможност предварително да се сдобият с Edge 50 Ultra от 15-и май. Освен ранен достъп до флагман устройството от серията, те ще могат да си гарантират и особено приятен подарък – новите moto buds+, които осигуряват кристално чист звук и превъзходно аудио изживяване.

Слушалките moto buds+, създадени в партньорство със световноизвестните аудио експерти BOSE, осигуряват изключително качество на звука, прецизно разработена звукова система и целодневен аудио комфорт. Със стилен премиум дизайн и проектирани да допълват безпроблемно Edge 50 Ultra, moto buds+ издигат аудио изживяването до нови висоти, позволявайки на потребителите да се потопят в любимата си музика, филми с несравнима яснота на звука.

Всеки, който не иска да пропуска възможността да бъде сред първите докоснали се до Edge 50 Ultra и moto buds+, може да поръча предварително устройството от своите от 15 май и да се впусне в пътешествие на иновации и съвършенство. Офертата важи до 31-и май, като устройството ще се продава в партньорските мрежи на бранда – А1, Vivacom и Yettel, както и в мрежата на Technopolis, Technomarket, Ardes, Оzone и ЗОРА.

Технологии