AGON by AOC разширява новата си геймърска серия монитори G4 с моделите 24G4XE и 27G4XE

AGON by AOC разширява новата си геймърска серия монитори G4 с моделите 24G4XE и 27G4XE

AGON by AOC – една от водещите световни марки за геймърски монитори и IT аксесоари, разкри последните допълнения в своята серия G4, част от портфолиото AOC GAMING: моделите 23,8″ (60,5 см) 24G4XE и 27″ (68,6 см) 27G4XE. Пуснатата през настоящата година нова серия G4 се отличава със своя поразителен, вдъхновен от летателните апарати, stealth дизайн и вече е налична на пазара в лицето на настройващите се по височина Full HD модели 24G4X и 27G4X, както и на QHD модела Q27G4X.

Проектирани да паснат на основната геймърска аудитория, която търси висока производителност, но не на висока цена, 24G4XE и 27G4XE са алтернативи със семпла стойка, които продължават да предлагат характеристики като 180 Hz честота на опресняване и до 1 ms GtG време за реакция. Това прави новите G4 модели значително по-достъпни и отговарящи на нуждите от геймърско преживяване на състезателно ниво на по-атрактивна цена.

Серията G4 – цена от начално ниво, производителност от висок клас

Обявените през тази година монитори от серията G4 на AGON by AOC са най-новите монитори, който заменят носителите на много награди модели G2, оценявани високо заради отличните си характеристики и изключителна стойност. С нов, елегантен дизайн в черно, вдъхновен от острите ъгли на невидимите самолети, серията G4 предлага обновена версия както на своята външност, така и под корпуса, докато запазва отличното си ценово позициониране. Надграждайки моделите със 144/165 Hz рефреш, новите базови модели в портфолиото на AOC GAMING предлагат 180 Hz честота на опресняване и подобряват яснотата и плавността на движенията. FHD моделите 24G4X и 27G4X, и QHD модела Q27G4X са снабдени с регулиращи се по височина стойки, които благоприятстват по-здравословна поза на седене и предлагат на геймърите пълния пакет от настройки.

Основната разлика между 24G4XE и 27G4XE и по-рано обявените модели е в по-опростената стойка, която предлага настройка на наклона (-5/23°), за да посрещне по-базовите ергономични нужди и същевременно намалява цената. За потребители с други начини за настройка на оптималната зрителна височина (регулируеми бюра или стойки за монитори), новите 24G4XE и 27G4XE допълват серията с по-базови стойки на отлична цена.

Ясни и плавни изображения за масовия геймър

И двата модела – 24G4XE и 27G4XE – предлагат спецификациите на своите близнаци, чиято стойка може да се регулира – размери 23,8″ и 27″. Всеки от мониторите е снабден с Fast IPS панел, който осигурява кристална Full HD (1920×1080) картина и 180 Hz честота на опресняване с до 1 ms GtG време за реакция за гладка и плавна игра. С 300 нита яркост, контрастно съотношение 1000:1 и поддръжка на HDR10, тези монитори възпроизвеждат жива картина независимо от вида на играта.

За удобство и потапяне

Проектирани за по-голямо удобство, и двата модела имат 3-странен безрамков дизайн, който е идеален за конфигурации с повече от един монитор. За геймъри, които изисква повече гъвкавост, и двата модела са снабдени с възможности за монтаж VESA 100×100, които позволяват прикрепяне към стойки за персонализиране на височината и ъглите. Adaptive-Sync поддръжката гарантира гладко представяне без артефакти, при различни честоти на опресняване, което прави тези монитори сериозен съюзник във всеки геймърски арсенал. Новото, интуитивно OSD меню и лекият G-Menu софтуер предлагат режими, фокусирани върху играта и функции като Smart Crosshair и Shadow Control.

По отношение на възможностите за свързване няма компромиси, тъй като и двата модела разполагат с 2x HDMI 2.0 и 1x DP 1.4 входове, както и с 2x2W говорители за тотално мултимедийно преживяване. Тези спецификации гарантират, че 24G4XE и 27G4XE са способни не само да посрещнат изискванията на съвременните играчи, но и достатъчно гъвкави, за да покрият и нуждите от мултимедийни забавления и ежедневни задачи.

Цени и наличност

AOC GAMING 24G4XE и 27G4XE идват с 3-годишна гаранция и са налични от април, 2024 г. на препоръчителни крайни цени от съответно 312 и 370 лв. с ДДС.

Хардуер