Китайски електромобили “лекуват” диабет и високо кръвно

Китайски електромобили “лекуват” диабет и високо кръвно

“Ако страдате от високо кръвно налягане, имате проблеми с червата или искате като цяло да подобрите имунната си система, тогава имате нужда от кола Skyworth”. Това заяви основателят на компанията.

В свое изказване на пекинския автосалон, Хуан Хуншен, основател на Skyworth Auto обяви, че използването на електромобилите на Skyworth удължават живота на своя притежател средно с 30 години, което означава, че те могат да доживеят до 100 години. “Откакто карам електромобил Skyworth, моето високо кръвно налягане, диабет и други здравословни проблеми се излекуваха”.

На конференцията Skyworth Automobile Spring Technology той прави аналогични изявления. Според него електромобилът помага на клетъчно ниво да се разширят пределите на човешкия живот.

Хуан Хуншен придава на своите електромобили лечебни свойства. Той демонстрира функцията сън в автомобила. Надпис на китайски език класи: “Това е китайска медицина”. На сайта на Skyworth може да се прочете твърдението, че моделът EV6 предлага технология за активно подобряване на съня. Предполага се, че тя способства за здрав сън и подобрява общото здравословно състояние на човека. Хуншен твърди, че всеки ден спи в колата си по няколко часа и според него това е много по-добре, отколкото дрямката в офиса.

Любопитно