AGON by AOC представя следващото ниво в гейминг еволюцията

AGON by AOC представя следващото ниво в гейминг еволюцията

Фрагинг с финес: AOC GAMING 24G4X и 27G4X дебютират с честота на опресняване от 180 Hz и смел нов дизайн.

AGON by AOC – една от водещите световни марки за гейминг монитори и ИТ аксесоари – започва годината с представянето на изцяло нова серия гейминг монитори от продуктовата си линия AOC GAMING. Новата G4 серия има изцяло нов елегантен дизайн и е достоен наследник на всепризната G2 серия. 23,8-инчовият (60 см) AOC GAMING 24G4X и 27-инчовият (68 см) 27G4X разполагат с Fast IPS панели за точни цветове и широки ъгли на видимост, още по-бърза честота на опресняване от 180 Hz, време за реакция до 1 милисекунда GtG и NVIDIA G-SYNC съвместимост. С авангардни функции и смел външен вид, новите модели са готови да подобрят гейминг изживяването както за ентусиасти, така и за състезатели в електронните спортове.

Постоянно подобрение за изключителна производителност

И двата монитора разполагат с честота на опресняване от 180 Hz, което означава плавен и отзивчив геймплей и вдига летвата при мониторите за прохождащите в гейминга. В съответствие с 24-инчовите и 27-инчовите размери на дисплеите, Full HD (1920×1080) резолюцията позволява на геймърите да постигнат висока честота на кадрите с повечето от масовите графични процесори. Отвъд гейминга, мониторите могат да се справят и с леки задачи за редактиране на изображения, видео или стрийминг на живо благодарение на Fast IPS панелите с точни цветове и широки ъгли на видимост. Панелите осигуряват и времена за реакция до 1 милисекунда GtG. Накратко, тези модели са създадени за геймъри, които изискват изключителна прецизност и яснота, за да могат да елиминират опонентите си в FPS, Battle Royale или подобни заглавия с бързо и интензивно действие, а замъгляванията остават в миналото. Мониторите поддържат и HDR10, като получават HDR сигнали за ярки и динамични изображения. И двата модела използват променлива честота на опресняване и са съвместими с NVIDIA G-SYNC, което елиминира накъсването или дроповете за плавен геймплей.

Отличителен дизайн за геймърите, прохождащи в електронните спортове

Моделите 24G4X и 27G4X се отличават с изцяло нов дизайн, вдъхновен от необичайната естетика на стелт самолетите и техния изсечен силует. Моделите имат по-компактна основа отпреди – едновременно стилна и функционална, осигуряваща достатъчно място за клавиатури и мишки по време на интензивни сесии в електронните спортове.

С универсални тъмносиви акценти и триъгълни форми на гърба, тези монитори имат модерен външен вид, който безпроблемно пасва на различни гейминг системи.

Революция отвътре навън

Точно като новия си външен вид отвън, 24G4X и 27G4X се отличават със свеж, интуитивен и отзивчив екранен дисплей (OSD: On-Screen Display) отвътре, което дава възможност на геймърите да персонализират своето визуално изживяване. Също така, потребителите могат да променят настройките на монитора според предпочитанията си с помощта на елегантният, лек софтуер AOC G-Menu. OSD позволява на потребителите да активират гейминг функции, като новия интелигентен мерник, който може да промени цвета на точката на прицелване спрямо фона, което подобрява точността на прицелване и дава на геймърите предимство в състезателните игри.

Еко-устойчиви и истински ергономични

Подобрени от предни поколения модели на AOC GAMING, тези монитори са отговорно опаковани с хартиена подложка, за да се намали въздействието им върху околната среда. И двата модела разполагат с ергономична стойка, позволяваща регулиране на височината, въртенето, наклона и завъртането за комфортни гейминг сесии. Това позволява на потребителите да седят със здравословна поза и им дава опцията да използват мониторите не само за гейминг, но и за ежедневно учене или работа. Благодарение на елегантния дизайн на основата, те стоят стабилно и заемат по-малко място на бюрото. Тъй като са Flicker-Free и разполагат с режим LowBlue, мониторите позволяват на потребителите да играят удобно и през късните часове. А за геймърите, които използват рамена за монитори, моделите предлагат опция за монтиране на VESA. Благодарение на своя 3-странен безрамков дизайн, те са особено подходящи за инсталации с няколко монитора. Вградените усилватели и изход за слушалки позволяват на потребителите да постигнат пълна гейминг организация за минути.

Цени и наличност

AOC GAMING 24G4X и 27G4X вдигат летвата при геймърските монитори за прохождащите в гейминга. Както 24G4X, така и 27G4X се предлагат с 3-годишна гаранция и ще бъдат налични от края на януари 2024 г. на препоръчителна цена на дребно от 331,00 и 390,00 лв .с ДДС съответно.

Хардуер