DeepCool представи три нови продукта: панорамната ATX+ кутия с двойна камера CH780 и AIO течните охлаждания LS520/720S ZERO DARK

DeepCool представи три нови продукта: панорамната ATX+ кутия с двойна камера CH780 и AIO течните охлаждания LS520/720S ZERO DARK

DeepCool, един от водещите производители на решения за PC охлаждане, представи модела CH780 – панорамна ATX+ кутия с двойна камера, проектирана да издигне преживяванията при игра и работа с компютъра. Със своя панорамен дизайн с качествено закалено стъкло и разширени възможности за охлаждане, както и с набор от опции за ъпгрейд, CH780 цели да се превърне в предпочитан избор, както за ентусиасти, така и за обикновени потребители.

Насладете се на гледката

CH780 е не просто компютърна кутия, а внушителна демонстрация на хардуер от високо ниво. С акцент върху красотата и въздушния поток, без да прави компромис с производителността, тази премиум ATX+ кутия предлага двойна стъклена камера, при която липсва А-колона и така се постига непрекъсната гледка от всеки ъгъл към вътрешността. Втората камера дискретно приютява кабелите, устройствата и захранването.

Максимална съвместимост

ATX+ форм-факторът гарантира, че CH780 е съвместима с широк набор от компоненти. Тя поддържа E- ATX дънни платки и GPU-та с дължина до 480 мм. Заради двойната камера видеокартата се монтира вертикално, а в пакета е включен PCI-e кабел и нужните крепежни елементи.

Разширени възможности за охлаждане

Опциите за охлаждане са в изобилие с поддръжка на до девет 120/140 мм вентилатора и възможност за монтаж на четири 200 вентилатора за по-екстремни конфигурации. CH780 включва три 140 мм перки и може да поеме до три 420 мм радиатора едновременно на горната, долната и страничната повърхности. Модулните релси за вентилатори правят персонализирането много лесно, а височината на процесорния охладител е ограничена до 132 мм.

Ценни ъпгрейди

DeepCool е помислила за ценни екстри в CH780, които повишават потребителското удовлетворение, като завъртаща се опора на GPU и 26 мм пространство за прибиране на кабели, които улесняват процеса на асемблиране. Магнитният мрежест филтър добавя удобство и ограничава праха като предлага лесна поддръжка.

Множество I/O портове

I/O панелът в горната част на CH780 е истински хъб за връзки, който включва четири USB 3.0 порта, Type-C порт и хибриден аудио порт.

Наличност, цена и гаранция

Потребителите могат да избират между елегантен черен или бял цвят, които да отговарят на останалата част от конфигурацията. CH780 идва с двугодишна международна гаранция.

Препоръчителната цена на CH780 е 353 лв. с ДДС, а на бялата версия CH780 WH е 373 лв. с ДДС.

Кутията скоро ще бъде налична при партньорите на DeepCool в България.

AIO охладители LS520/720S ZERO DARK

Новите модели са изработени с изключително внимание към детайла с изцяло черен дизайн, който комбинира висока производителност с естетика, която подчертава елегантността на черния цвят.

Ключови възможности на LS520/720S ZERO DARK

Високоефективна помпа от четвърто поколение: Новата помпа на DeepCool е специално проектирана за оптимизиране на охладителните микроканали. В нея се използва по-добър трифазен мотор, който достига до 3100 оборота в минута.

Високоефективни 120 мм PWM вентилатори: LS520/720S ZERO DARK AIO са снабдени с 120 мм PWM вентилатори, които постигат перфектен баланс между нива на шум и мощен въздушен поток.

Нисък шум, висока производителност: Комбинацията от производителна водна помпа, студена плоча с извити ламели и 120 мм PWM вентилатори осигуряват изключителна производителност при охлаждане с минимален шум.

Обвивка от сплав с обработен алуминий: Елегантният алуминиев корпус не само допринася за премиум излъчването, но и подобрява цялостната здравина на корпуса на помпата.

Минимум кабели: Проектирани за изчистен монтаж и лесно управление на кабелите, охладителите LS520/720S ZERO DARK AIO допълват ултра елегантния дискретен вид на професионално изпълнената конфигурация.

Intel & AMD съвместимост: С поддръжка на Intel LGA1700 /1200 /1151 /1150 /1155 и AMD AM5/AM4 цокли, LS520/720S ZERO DARK AIO охладителите поддържат широк набор от системи, независимо от избрания процесор.

Технология против протичане: DeepCool се посвещава на надеждността и подсигурява безопасната работа с технология против протичане, което спестява притеснения на потребителите при използване на течно охлаждане.

Двата модела са предназначени за ентусиасти, геймъри и потребители, търсещи пикова производителност. Те пасват перфектно в премиум системи с минимум допълнително осветление и могат да охлаждат процесори от по-висок клас в конфигурации, където акцент са самите компоненти, а не RGB подсветката.

Създадени здрави: AIO охладителите LS520/720S ZERO DARK са с алуминиев корпус, който се отличава с безупречен външен вид и допълнителна здравина. Завъртащото се капаче на помпата позволява лесна настройка за различни изпълнения.

Доказана производителност: На основата на високопроизводителната водна помпа на DeepCool от четвърто поколение, LS520/720S ZERO DARK използват оптимизирани микро канали за ефективно протичане на течността; мощен трифазен мотор със скорост до 3100 RPM и дебела медна студена плоча за подобрено разсейване на топлината.

Опростена инсталация: Новите модели се характеризират с процес на лесна инсталация с включения в комплекта хардуер за монтаж, който гарантира добър контакт и равномерно разпределение на натиска и при Intel, и при AMD системи.

Наличност, гаранция и цена

AIO охладителите LS520/720S ZERO DARK са налични в 240 мм и 360 мм размери на радиаторите, подходящи за различни конфигурации. Като потвърждение на увереността на DeepCool в качеството на продуктите LS520/720S ZERO DARK AIO моделите се предлагат с петгодишна гаранция и международен сервиз.

Препоръчителната цена на двата модела в съответно 177 лв. за LS520S ZERO DARK и 206 лв. за LS720S ZERO DARK.

Хардуер