Ново ниво на 5G свързаност с новия moto g34 5G

Ново ниво на 5G свързаност с новия moto g34 5G

Motorola представи moto g34 5G – достъпно 5G устройство, което въплъщава мисията на серията moto g да направи и най-големите иновации общодостъпни за всички.

Moto g34 предлага пълноценно мобилно изживяване, съчетавайки компактен дисплей, висока честота на опресняване, безупречен звук и усъвършенствана система на камерата за зашеметяващо заснемане на изображения. Устройството е мощен инструмент за потребителите, и им позволява да разглеждат и заснемат съдържание, свързвайки се плавно и гладко. Издръжливата батерия с капацитет 5000 mAh1 за продължителна употреба, съчетана с елегантния дизайн и приятното усещане при допир, го превръщат в още едно страхотно попълнение в moto g серията.

Новият moto g34 5G се отличава с 6,5-инчов дисплей със 120Hz честота на опресняване2, който осигурява невероятно плавно мобилно изживяване при гейминг или възпроизвеждане на видео. Поглъщащият дизайн с 85% съотношение на екрана към тялото подобрява филмите, игрите и видео чатовете, предлагайки обширен изглед.

Големите стерео високоговорители доставят звук от всички посоки, като предлагат подобрени баси, по-чисти вокали и повишена яснота при по-високи нива на звука. Задвижвано от Dolby Atmos®, звуковото изживяване разкрива нови измерения за потребителите и им позволява да се наслаждават на любимата си музика, игри и предавания. Сертифицираната звукова система с висока разделителна способност осигурява аудио изживяване на професионално ниво както на жични, така и на безжични слушалки или външни високоговорители.

Потребителите могат да разгърнат целия потенциал на мобилната платформа Snapdragon 695 5G, като осигурят безпроблемни игри и изключителна фотография при слаба светлина. Свръхбързите 5G възможности позволяват непрекъснато изтегляне на файлове, гледане на любими ТВ предавания и безпроблемно стрийминг на филми. Moto g34 5G идва с TurboPower 18 зареждане, което осигурява часове енергия само за няколко минути, в съчетание със значителна 5000mAh батерия за минимален престой.

Moto g34 5G е оборудван с 50MP4 Quad Pixel сензор, който осигурява зашеметяващи снимки с 4 пъти по-добра чувствителност при слаба светлина. Потребителите могат да изследват тънкостите на света със специалната камера Macro Vision, която улавя дори дребни детайли. Щедрата 16MP предна камера с технология Ultra Pixel осигурява по-остри и живи автопортрети. Благодарение на AI и функцията за ретуширане на лица снимките се подобряват автоматично, което гарантира перфектна снимка всеки път.

moto g34 5G пристига с Android 14 и невероятен дизайн

Moto g34 5G идва с Android 14 и се отличава с персонализиран, защитен и ориентиран към потребителя дизайн. Android 14 дава приоритет на здравето, безопасността и сигурността на данните на потребителите, като осигурява повишена осведоменост за използването на данни от приложенията и осигурява подобрена защита срещу неоторизиран достъп. Android 14 също така включва повече възможности за включване с подобрени функции за зрение и слух, като осигурява безпроблемно и съобразено с нуждите на всички потребители използване на устройството.

От старателно изработената основна рамка до задната част с първокласно матово покритие – всеки детайл на moto g34 5G допринася за изискано изживяване. Специалното издание с веганска кожа добавя нотка разкош за тези, които търсят повече от и без това първокласния дизайн. Това устройство е надежден спътник и с изисканата палитра от Charcoal Black, Ice Blue и Ocean Green5 позволява на потребителите да изразят своя уникален вкус.

Цени и наличности

Новият moto g34 5G ще бъде наличен в България през февруари в Yettel на цена според съответния тарифен план.

Технологии