Huawei FreeClip: революционни слушалки със C-bridge Design за удобно целодневно носене

Huawei FreeClip: революционни слушалки със C-bridge Design за удобно целодневно носене

Huawei представи най-новата си серия TWS аудио устройства, насочени към ново поколение потребители и нов начин на слушане. HUAWEI FreeClip съчетават изцяло нов C-bridge дизайн, първото в индустрията open-ear възпроизвеждане на звук с технология Smart Wear Detection и дълъг живот на батерията.

Представени като част от стратегията Fashion Forward на Huawei за носими устройства, новите HUAWEI FreeClip съчетават най-доброто от фокусирания върху модата дизайн и технологията за слушане тип open-ear. HUAWEI FreeClip са идеалният спътник за потребители, които търсят алтернатива на класическите, поставящи се в ушите слушалки, и се нуждаят от безжични такива за различни цели – докато спортуват, почиват или работят в офиса.

Създадени за слушатели от ново поколение

Huawei отбелязва нарастващ брой потребители, търсeщи устройство, което притежава всички технологични предимства на съвременните безжични слушалки, които се поставят в ушите, но същевременно им позволява да осъзнават какво се случва наоколо.

HUAWEI FreeClip са разработени в отговор на новопоявилите се нужди на тези потребители и посрещат множество предизвикателства, пред които са изправени те – спортуване на открито, съчетаване на различни задачи в офиса и др.

 C-bridge Design за комфорт при носене

За да създаде open-ear TWS слушалки, които осигуряват едновременно комфорт и стил, Huawei провежда задълбочени тестове сред реални потребители. Целта е да се постигне оптимална ергономичност при носене едновременно със зашеметяващ дизайн.

Това е постигнато чрез три основни аспекта на слушалките: Comfort Bean, Acoustic Ball и C-bridge Design. Comfort Bean се отнася за ергономичния дизайн с форма на бобово зърно, удобно прилягащ по сложните извивки и различни форми на човешкото ухо, зад ушната мида. Acoustic Ball е малко топче, проектирано въз основа на формите на истински модели ушна мида за постигане на оптимален размер. То се плъзва гладко по кожата и застава в ушната мида, но без да навлиза в самия ушен канал, и така не причинява никакъв дискомфорт и напрежение. Свързващото звено между Comfort Bean и Acoustic Ball е мостът C-bridge Design. Той включва адаптивен сензор, който научава и регулира силата на затягане на механизма за закопчаване, намалявайки напрежението върху хрущяла на ухото. C-bridge Desing е конструиран чрез сложен и прецизен инженерен процес, благодарение на който успява да комбинира общо 9 вградени механизма в тънкото си конзолно рамо.

Всички компоненти на дизайна на слушалките работят в синхрон, за да се създаде сигурно и ергономично прилягане. HUAWEI FreeClip предлагат още дълъг живот на батерията с 8 часа възпроизвеждане на музика наведнъж или до 36 часа възпроизвеждане на музика с кутията за зареждане. Това е от още по-голямо значение за онези, които трябва да носят слушалките си за дълъг период от време. Зарядът им стига за цял работен ден, прекаран в разговори в офиса, и за до 8-часов маратон.

HUAWEI FreeClip със своя иновативен open-ear дизайн са не само удобни за носене, но и поддържат ситуационна осведоменост на потребителите за околните звуци, например от трафика, което ги прави подходящи за спорт и упражнения на открито. Слушалките са с рейтинг IP54 за устойчивост на вода, прах и пот, което допълва комфорта да ги използвате по време на физически дейности, независимо дали за музика или провеждане на разговори. Шумопотискащият канал помага за ограничаване на шума от вятъра, което повишава качеството на разговорите, дори при каране на велосипед или шофиране със спуснати прозорци.

Първата в индустрията интелигентна технология Smart Wear Detection

Едно често срещано предизвикателство на TWS слушалките е неудобното разпознаване на лявата и дясната слушалка, което води до неконсистентно аудио изживяване или потенциален дискомфорт от несъответствието между ухото и слушалката.

За да сложат край на това неудобство, HUAWEI FreeClip представят първите в индустрията слушалки с open-ear дизайн, които не правят разлика между ляво и дясно ухо.

Освен това, тъй като слушалките могат да се използват взаимозаменяемо, потребителите могат да оптимизират живота на батерията и да ги използват по-дълго, особено в сценарии, при които се нуждаят само от една слушалка, за да приемат повикване.

Open-ear слушане със система за обръщане на звуковите вълни

Високочувствителният драйвер с двоен магнит осигурява повишена способност за задвижване на високоговорителите. Това води до мощно възпроизвеждане на звука, осигуряващо разнообразие в тоновете на слушаната музика.

Системата за обръщане на звуковите вълни позволява на потребителите да се насладят на интелигентно регулиране на силата на звука, като същевременно фино заглушава изтичането на звука навън, запазвайки конфиденциалността на разговора и създавайки . персонално изживяване при слушане на музика.

Моделът се очаква в България в началото на следващата година. Повече информация можете да намерите тук https://consumer.huawei.com/bg/headphones/freeclip/.

 

Хардуер