Brother пуска нова гама цветни, безжични LED принтери – идеални за дома и малките офиси

Brother пуска нова гама цветни, безжични LED принтери – идеални за дома и малките офиси

Brother с гордост представя най-новата си иновация в цветните LED принтери, експертно проектирани да повишат производителността в дома или малкия офис. Всяко устройство е създадено да работи безшумно, като същевременно предлага отлично качество и скоростен печат.

Тази безшумна гама LED принтери може да отпечата до 26 пълноцветни страници в минута без компромис в качеството, което ги прави ефективни и перфектни за работа с настолен компютър.

С автоматичен двустранен печат, капацитет за хартия от 250 листа и автоматично подаващо устройство (Automatic Document Feeder: ADF) за 50 листа, потребителите с лекота изпълняват няколко задачи едновременно без прекъсване, повишавайки продуктивността си. Тези принтери намаляват и разходите благодарение на големия капацитет на тонера и отделния барабан, за да отговорят на нуждите от печат с по-голям обем, намалявайки честотата на смяна.

Предвид непрекъснато развиващото се законодателство относно поверителността и сигурността на данните, тази гама от устройства предлага най-новите функции за защита на потребителските данни според индустриалните стандарти с трислойна сигурност на всяко едно ниво – устройство, мрежа или документ, предлагайки допълнително спокойствие и гаранции, че сигурността на данните се поддържа на всеки етап.

Новата цветна LED гама е съвместима и с EcoPro – гъвкавата абонаментна услуга за тонер на Brother. EcoPro помага на потребителите в дома и малкия офис да спестят пари за печат и да се възползват от автоматизирани доставки на тонер касети до вкъщи или офиса – гарантирайки, че потребителите никога няма да останат без консумативи. Три от принтерите в LED гамата също се предлагат с 4-месечен безплатен пробен абонамент за EcoPro.

Тези цветни и безжично свързани устройства са оборудвани да предоставят на потребителите набор от опции за свързване, включително гигабитов Ethernet, 5 GHz WiFi или USB поддръжка, независимо дали са в офиса или в движение с мобилното устройство. Опцията за USB свързване позволява бърз и директен печат, така че потребителите да могат да отпечатват документи директно от USB драйв без нужда от компютър.

Новата гама цветни LED принтери вече се продава в България и може да бъде закупена от партньорите на марката.

Научете повече на: https://www.brother.bg/printers/laser-printers/colour-laser-printers

Хардуер