Motorola представи специално издание на устройствата razr 40 ultra и edge 40 NEO

Motorola представи специално издание на устройствата razr 40 ultra и edge 40 NEO

Motorola razr 40 ultra и Motorola edge 40 neo ще се предлагат в цвят PANTONE 13-1023 Peach Fuzz – цветът на 2024г.

Motorola и Pantone, световният гигант в областта на цветовете, обединяват сили за трета година, разработвайки ексклузивни Motorola устройства в цвета на годината на Pantone. Цветът на Pantone за 2024 г., PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, засилва значението на човешката връзка, затова и устройствата, избрани да го представят са истински специални – motorola razr 40 ultra и motorola edge 40 neo.

Конкурсът „Цвят на годината“ на Pantone, обявен от Института за цветовете Pantone, е образователна програма, отразяваща символичната природа на цвета. Тази година се навършват 25 години от старта на програмата „Цвят на годината“ на Pantone с избрания цвят PANTONE 13-1023 Peach Fuzz. Кадифено нежен прасковен нюанс, Peach Fuzz има уютна, нежна същност, която въплъщава чувствата на общност, сплотеност и сътрудничество.

По повод продължаващото сътрудничество на Motorola с Pantone, Рубен Кастано, ръководител на отдел “ Потребителско изживяване и дизайн“ в Motorola, сподели: „Тъй като технологията винаги се е преплитала с човечеството, ние се доверяваме на цветовете, за да осигурим на нашите потребители инструмент за още по-силно себеизразяване с още по-дълбоко и смислено изживяване с razr 40 ultra и edge 40 NEO. Това включва излизане извън рамките на устройствата и навлизане в самия софтуер. Цветът на Pantone за 2024 г. прави точно това, тъй като съчетава виртуалния свят, в който живеем, и желанието ни да установим по-дълбоки връзки и благополучие.“

Изборът на цвета на годината за 2024г. допълва мисията на Motorola да направи технологиите по-достъпни и да помогне на потребителите да ги използват, за да се свързват истински. При избора на устройства с PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, екипът на Motorola се е погрижил за цветовото влияние и неговия акцент върху силата на човешката връзка, установявайки, че именно razr 40 ultra и motorola edge 40 neo въплъщават това послание.

Наличен в цял свят, иконичният motorola razr 40 ultra позволява на по-изразителните личности да се открояват от тълпата с емблематичния си сгъваем дизайн.

motorola edge 40 neo е устройство, което поставя цвета в центъра на дизайна. А нюансът PANTONE 13-1023 Peach Fuzz, облечен в стилна веган кожа прекрасно допълва топлия, контурен дизайн на устройството, като ангажира сетивата и разпалва въображението.

И двете устройства са проектирани с оглед на връзката между хората и индивидуалността и предлагат функции, разработени за подобряване на взаимодействието. Те включват най-новите софтуерни предложения на Motorola – Moto Unplugged и Family Space.И двете приложения обхващат баланса между свързаността и почивката, сигурността и смелостта. Moto Unplugged се фокусира върху важността на това да правим съзнателни почивки от устройството си, за да присъстваме повече със себе си и с хората около нас, докато Family Space насърчава семействата да изследват технологиите заедно.

„Беше чудесно да работим с Motorola и да видим тяхната отдаденост да дават възможност за творчество, връзка и персонализация чрез цветовете в техните устройства, а тазгодишният цвят има особено значение за използването на връзката, общността и личното благополучие“, сподели Лори Пресман, вицепрезидент на Pantone Colour Institute. „Нашият цвят на Pantone за 2024 г. безпроблемно съчетава виртуалния и реалния живот, което го прави идеален цвят за физическата същност на дигиталните устройства. С нетърпение очакваме да видим как нашата аудитория използва функциите, които Motorola предлага, за да даде възможност и да улесни по-нататъшните връзки.“

Моделите motorola razr 40 ultra и motorola edge 40 neo с цвета на 2024г. ще се предлагат в България от януари.

Хардуер