Форумът Digital Trends 2023 събира представители на Amazon, Google, FIFA, Rakuten Viber, Payhawk в дискусия за бъдещето на изкуствения интелект

Форумът Digital Trends 2023 събира представители на Amazon, Google, FIFA, Rakuten Viber, Payhawk в дискусия за бъдещето на изкуствения интелект

Специален гост на събитието ще бъде Матю Карничниг, главен кореспондент за Европа на глобалната медийна организация POLITICO.

Година след като OpenAI даде на света своя ChatGPT, предизвиквайки отговора на големи и малки и технологични играчи, и няколко месеца след като изкуственият интелект направи своето рали на Уолстрийт, докато в същото време разпалваше дебати за регулацията на технологията и за това кога и кои човешки работни места ще превземе тя, страстите са успокоени и темата намира място в конструктивния бизнес разговор.

Как изкуственият интелект трансформира не само IT сцената, но и целия бизнес свят, какви са рисковете във внедряването му, но и в липсата на такова, е фокусът на Digital Trends 2023 – едно от най-големите технологични събития у нас, организирано за поредна година от Sportal.bg и Profit.bg, част от водещата швейцарска медийна група Ringier.

Форумът, който ще се проведе на 7 ноември 2023 г. в Sofia Event Center, събира лектори от едни от най-големите компании на глобално и местно ниво, сред които Amazon Web Services (AWS), Google, Accenture, FIFA, Rakuten Viber, Payhawk, Seedblink, Eleven, Dreamix, Telepoint, tbi.

Мениджъри и експерти ще говорят за приложението на AI в различни сектори с фокус върху реални бизнес предизвикателства и техните решения, очертавайки водещите тенденции за следващите години, включително в HR областта в ерата на AI.

През призмата на изкуствения интелект ще преминат и основните панели в събитието, насочени към секторите финтех, киберсигурност, електронна търговия и гейминг, по време на които лекторите ще обсъдят как AI иновациите променят бизнеса, като оптимизират процесите, повишават производителността, подобряват изживяването на клиентите и укрепват сигурността на мрежите.

Водещ на Digital Trends 2023 е журналистът на bTV Светослав Иванов, който ще преведе публиката през увлекателното изследване на трансформиращото влияние на AI върху бизнеса.

Специален гост на събитието е Матю Карничниг, главен кореспондент за Европа на глобалната медийна организация POLITICO – той ще се задълбочи в бъдещето на индустрията на чиповете с фокус върху стратегиите на Европейския съюз за конкурентоспособност в сектора.

Може да се регистрирате и да си осигурите място на събитието тук.

За повече информация посетете уебсайта на Digital Trends 2023.

Бизнес