АСБИС България сключи договор за дистрибуция на решенията на TP-LINK при проекти за изграждане на корпоративни мрежи – Value Added Distributor

АСБИС България сключи договор за дистрибуция на решенията на TP-LINK при проекти за изграждане на корпоративни мрежи – Value Added Distributor

Сключеният договор между АСБИС България и TP-LINK революционализира начина по който производителят се позиционира на пазара. За първи път, системните интегратори ще получат достъп до ресурси и проектни условия, които ще им позволят да бъдат конкурентни при разработката и реалиацията на проекти.

В рамките на партньорството са договорени преференциални условия за компаниите които искат да се развиват с TP-LINK – възможност за встъпително техническо и търговско обучение, възможност за предоставяне на DEMO оборудване, техническа и търговска подкрепа при разработване на проекти, както от страна на АСБИС България, така и от инженери на производителят. Нови нива на партньорство както и възможност за регистрация на сделки с взимане на допълнителни отстъпки са ключовите акценти. Всички продукти идват с 60 месеца гаранция.

Фокус продукти:

– Jetstream L2+ Managed Switches

– Jetstream Smart Managed Switches

– Gigabit Easy Smart Switches

– Unmanaged Switches

– Business Routers

– Omada Controllers

– Omada Series Access Points

– Pharos Outdoor Series

– Accessories – PoE adapters, Media Converters, Fiber Modules, Chassis,

– Video Surveillance – VIGI Smart Security cameras, NVRs

До края на 2023 година, АСБИС България предлага „пилотно“ на системните интегратори възможност да регистрират проекти, без към тях да има изисквания по партньорската програма. За всеки регистриран проект АСБИС и TP-LINK са предвидили ресурси за обезпечаване нуждите на партньора за разработване, преговори, доставка, интеграция, следпродажбена клиентска удовлетвореност.

Партньорски Нива

– GOLD Partner

– PLATINUM Partner

Бизнес