Samsung неочаквано разкри предстоящата серия устройства Fan Edition — Galaxy S23 FE, Tab S9 FE и Buds FE

Samsung неочаквано разкри предстоящата серия устройства Fan Edition — Galaxy S23 FE, Tab S9 FE и Buds FE

Аржентинският сайт на Samsung преждевременно публикува снимки, на които се виждат още непредставени устройства от серията Fan Edition — Galaxy Buds FE, Galaxy S23 FE и Galaxy Tab S9 FE. Тъй като названията на продуктите са публикувани от самия производител, можем да очакваме, че те са такива, каквито ще видим и в официалната презентация.

На снимката на Galaxy S23 FE, на екрана се вижда дата 4 октомври, което вероятно е и датата на анонса на новата серия Fan Edition. По принцип Samsung има традиция да крие подобна информация, но в последните години не я следва стриктно. Премиерата на Fan Edition в началото на октомври е напълно вероятна, още повече, че тези устройства вече се споменаваха през последните седмици.

Предната част на Galaxy S23 FE прилича на флагмана S21. Блокът камери на задния панел както и преди съдържа три обектива, но сега той е наравно с корпуса, само лещите изпъкват в стила на Galaxy S23. Според слуховете, Galaxy S23 FE няма да получи най-новия хардуер, а ще се задоволи с процесорите Exynos 2200 и Snapdragon 8 Gen 1, които се използваха в миналогодишната серия Galaxy S22.

Новата версия на таблета Galaxy S9 FE по дизайн е близка до новата серия Tab S9, която беше неотдавна представена от Samsung. Таблетът ще получи същата електронна писалка S Pen, както и неговият предшественик S7 FE.

Слушалките Galaxy Buds FE осигуряват 30 часа автономна работа при използване на калъфа за зареждане от комплекта. Те са снабдени с функция за активно шумоподтискане и нов говорител за по-добро възпроизвеждане на ниските честоти.

Хардуер