Genesis Thor 660 вече се предлага и с Gateron Brown суичове

Genesis Thor 660 вече се предлага и с Gateron Brown суичове

Полският бранд за гейминг периферия Genesis представи нова версия на своята компактна механична клавиатура Thor 660, която вече се предлага и с кафяви суичове, подходящи не само за гейминг, но и за работа.

Важна характеристика на новия модел на Genesis Thor 660 е възможността за комуникация с три устройства едновременно. Продуктът може да бъде свързан чрез USB или през Bluetooth. Това позволява удобна и лесна работа с лаптопи, смартфони и компютри, както и светкавично превключване между поддържаното свързано оборудване.

Genesis Thor 660 е чудесен избор за тези, които искат да използват само едно оборудване, например десктоп. Целият комплект е сравнително малък и не заема много място на бюрото. Нещо повече, клавиатурата може да работи в режим на батерия (3000 mAh), което елиминира необходимостта от полагане на кабели през бюрото. Визуалните ефекти, от друга страна, се осигуряват от RGB осветление с PRISMO ефект.

Също като предишния модел с Gateron Red суичове, Thor 660 Gateron Brown идва в компактен 60% размер с 61 клавиша. Свръхбързото време за реакция на Gateron Brown суичовете осигурява невероятна производителност при игри и живот до 50 милиона клика при сила на задействане от 55 г и точка на активация от 2 мм. Новите суичове се характеризират и с по-отчетлив клик, което е особено важно не само за игри, но и за писане.

Обновената версия с Gateron Brown суичове ще се предлага на цена от около 150 лв. с ДДС.

Хардуер