Samsung Electronics представи 98-инчов QLED телевизор, оптимизиран за всеки дом

Samsung Electronics представи 98-инчов QLED телевизор, оптимизиран за всеки дом

Тази седмица Samsung Electronics Co., Ltd, лидер на световния пазар на телевизори в продължение на 17 поредни години, представи в Европа своя нов 98-инчов QLED Q80C телевизор2. Така компанията разширява своята гама от първокласни устройства в тази продуктова дивизия, за да предложи още по-уникален избор за всички нужди на потребителите, независимо дали става дума за кристална картина или модерен дизайн. Samsung България обявява кампания по предварителни поръчки, която се провежда в периода до 23 юли 2023 г. Потребителите, поръчали в този период 98-инчовия Q80C, получават 500 лв. отстъпка и саундбар HW-Q930C на цената на телевизора.

„През последните години наблюдаваме нарастващ интерес на потребителите към по-големи екрани. В Samsung сме посветени на това да предлагаме превъзходни продукти, които подобряват живота на потребителите и отговарят на техните нужди във всеки един момент“, коментира Хосе Барейро-Лопес, вицепрезидент на европейския офис за визуални дисплеи в Samsung Европа.

98 инчовият QLED Q80C

Моделът Q80C използва 4K Neural Quantum Processor с технология AI Upscaling, която подобрява качеството на изображението, за да пасне на суперголям екран, като по този начин увеличава дълбочината и яркостта на съдържанието. Съчетано с технологията Quantum HDR+, която идва с превъзходни резултати при черното и яркостта, тази иновация позволява да  се виждат и най- малките детайли ясно и отчетливо. Комбинацията със 100-процентовия обем от цветове на Quantum Dot позволява на зрителите да виждат дори най-ярките сцени и светове, изпълнени с безкрайни цветове. Режимът EyeComfort представлява интелигентна настройка на картината, предназначена за автоматично регулиране на яркостта и тона на екрана въз основа на вграден сензорза светлина и информация за времето от залез до изгрев слънце. Ако телевизия се гледа вечер, режимът EyeComfort ще активира функцията за намаляване на нивото на синята светлина, за да  могат картините да изглеждат по-топли и по-щадящи за очите.

Супертънкият дизайн на Q80C се вписва безпроблемно във всеки дом. Телевизорът има супертънка рамка и невероятен звук с първокласно качество. Вграденият в Q80C Dolby Atmos осигурява изключително аудио-качество, като позволява на зрителите да се отдадат на любимите си предавания с 3D филмово и звуково изживяване. Функцията OTS (Object Tracking Sound) Lite на Samsung  позволява да  се усетят всеки ритъм на действието, подсилен от Q-Symphony. Така телевизорът и саундбарът се съчетават в перфектна хармония, а зрителите могат да се насладят най-доброто първокласно звуково 360-градусово изживяване.

Всички телевизори от портфолиото на Samsung за 2023 г. идва със Samsung Smart Hub – интуитивен потребителски интерфейс, който поставя на фокус забавлението. Геймърите ще имат достъп до Samsung Gaming Hub – базирано на облак приложение с игри от някои от най-големите световни разработчици, като Fornite, Forza и Minecraft Legends, а игрите ще вървят изключително гладко на Motion Xcelrator Turbo+ на Q80C. FreeSync Premium Pro осигурява HDR игри без накъсвания и забивания с минимално забавяне. Това дава възможност на геймърите за невероятни изживявания при HDR игри, при гледане на филми или друго съдържание. (Gaming Hub не е налично за България).

Кампания за предварителни поръчки

98-инчовият Q80C може да бъде поръчан в периода до 23 юли 2023 г. с 500 лв. отстъпка и със саундбар HW-Q930C на цената на телевизора.

Хардуер