„Булсатком“ обновява видеотеката си от документални и научно-популярни филми с избрани поредици от National Geographic

„Булсатком“ обновява видеотеката си от документални и научно-популярни филми с избрани поредици от National Geographic

От 30 юни над 500 епизода на National Geographic, обединени в 35 теми, ще са достъпни за всички клиенти на „Булсатком“ интерактивна телевизия и b.box/b.boxapp. Потребителите ще могат да гледат филми посветени на история, култура, космос и инженерни постижения, подредени тематично и с различни месечни акценти. Съдържанието ще е изцяло на български език и няма да изисква допълнителна такса.

Да предлагаме съдържателно документално кино е част от стратегията ни да осигуряваме на зрителите на „Булсатком“ качествено съдържание, свързано с наука, образование, култура и спорта. Желанието ни е нашите потребители да имат широк избор, който да отговаря в максимална степен на техните персонални интереси“, споделя управителят на „Булсатком“ Петър Ризов.

National Geographic On Demand осигурява ексклузивен достъп до обширния каталог на National Geographic с невероятни световно признати истории, променящи начина, по който разбираме света и ролята ни в него. Зрителите могат да се насладят на първокласно научно, приключенско и изследователско съдържание навсякъде и по всяко време.

Световна култура, история, Европа, Космос, инженерни постижения, изследване на дълбините са само част от темите, които могат да бъдат открити в услугата.

National Geographic On Demand предлага съдържание в крак с времето и отразява важните текущи събития и процеси в света. Услугата се развива непрекъснато, добавяйки регулярно нови теми, и предоставя на зрителите възможността да се отдадат на своите интереси и вдъхновява всички да открият изследователя в себе си.

Бизнес