Емоцията Уимбълдън ще завладее екраните в 4К UHD резолюция от „Булсатком“

Емоцията Уимбълдън ще завладее екраните в 4К UHD резолюция от „Булсатком“

За трета поредна година „Булсатком“ ще предложи на феновете на тениса истинско спортно изживяване, като излъчи един от турнирите в Големия шлем – Уимбълдънв 4К UHD резолюция.

От 3 до 16 юли в канал, създаден от Евроспорт специално за Уимбълдън, клиентите на b.box и IPTV ще могат да проследят всичко от турнира – пряко и на запис 24 часа в денонощието.

Позицията, на която клиентите на Булсатком, ще намерят канала, е 203. Той е напълно безплатен за всички абонати на пакети „Стандарт“; „Премиум“; „Премиум +“; „Премиум Фемили“; „Супер Спорт“ и „Ултра макс“.

Булсатком има утвърдено място на пазара като един от най-активните доставчици на атрактивно спортно съдържание от България и света. В продължение на тази линия за нас е важно да продължим да предлагаме на своите потребители високо ниво на доставяните продукти и услуги, превръщайки гледането на тенис в 4К UHD качество в незабравимо преживяване. Затова не изпускайте възможността да се насладите на вашите любими тенис моменти с висококачествено изображение и звук, които ще ви пренесат директно на кортовете на Уимбълдън“, споделя Петър Ризов, управител на „Булсатком“.

Специалният спортен канал осигурява изключително качество на изображението, невероятно жива и реалистична картина с блестящи детайли и ярки цветове. Високата разделителна способност на 4К UHD предава движенията на играчите и емоцията на момента, като позволява на зрителите да се потопят в действието.

4К UHD технологията позволява плавно предаване на бързи движения и кадри, което е от решаващо значение за тениса, където дори малка секундна забавяне може да доведе до пропускане на важен момент.

Бизнес