HUAWEI Mate X3 проправя пътя към нова ера при сгъваемите смартфони

HUAWEI Mate X3 проправя пътя към нова ера при сгъваемите смартфони

Huawei представи новият сгъваем флагман HUAWEI Mate X3първият в света ултралек, ултратънък, с четворно извит голям екран сгъваем смартфон. HUAWEI Mate X3 е надграден на всички фронтове – вътрешния и външния екран, ново поколение многоизмерна панта и система за изображения.

HUAWEI Mate X3 е водещо в индустрията устройство, като едновременно с това поставя нов стандарт за това колко лек, тънък и надежден може да бъде един сгъваем смартфон. Той е кулминацията на изследователските усилия на Huawei в последните години да предостави на потребителите сгъваеми смартфони с голям екран и да интегрира най-новите първокласни материали и патентовани технологии, разработени от Huawei. Потребителите ще се насладят на завладяващото изживяване на голям сгъваем екран и изключително удобен захват, сравним с този при телефон с нормален екран.

HUAWEI Mate X3 е превъзходен флагман, който отговаря на очакванията на потребителите за сгъваем телефон с голям екран. Комбинирайки иновативните технологии на Huawei, пионерската естетика и мощната производителност, HUAWEI Mate X3 ще даде на потребителите най-доброто изживяване, различно от всеки друг смартфон, и ще поправи път към нова ера за сгъваемите мобилни устройства“ – сподели Ричард Ю, CEO на Huawei Consumer Business Group.

Иновативни материали: ултралеки, ултратънки и ултраиздръжливи

HUAWEI Mate X3 разширява границите на въображението със свръхлеко тегло от 239 гр и удивителна дебелина от 11,08 мм в сгънато състояние и 5,3 мм в разгънато състояние, което го прави най-тънкият и лек сгъваем смартфон с голям екран в света. Заобленото, удобно за хващане тяло с четири извивки осигурява несравнимо удобно и гладко захващане.

За да намали значително тънкостта и теглото, HUAWEI Mate X3 реконструира цялата структура на устройството, възприемайки усъвършенствана топологична структура и използвайки няколко самостоятелно разработени иновативни материала. Резултатът е пробив в намаляването на теглото чрез уникалния за индустрията ултралек и здрав алуминий и ултралеки въглеродни влакна. HUAWEI Mate X3 също така разполага с най-тънкия Type-C компонент в индустрията с интегриран структурен дизайн и с IPX8 рейтинг за водоустойчивост, предлагайки несравнима тънкост и издръжливост.

HUAWEI Mate X3 използва многоизмерна панта от ново поколение, която е лека, издръжлива и разполага със стабилен Flex-Stop за изключително изживяване. Двуколесният въртящ се вал във формата на крило позволява прецизно движение без усилие при всяко сгъване. Пантата е изработена от авиационна алуминиева сплав, която е не само ултралека и ултратънка, но и изключително издръжлива и дълготрайна. Целият процес на разгъване и сгъване е оптимизиран с високопрецизна cam-drive система. Flex-Stop е стабилен и гладък, с лесно разгъване и сгъване – предоставя лесно, елегантно и първокласно изживяване.

Иновативен дизайн: зашеметяващ голям екран, надежден отвътре и отвън

Завладяващото изживяване на голям екран е значително предимство на сгъваемите телефони, а Huawei го извежда на преден план, като оборудва HUAWEI Mate X3 с новата технология HUAWEI X-True. Тя позволява на потребителите да се наслаждават на детайлен и точен цветен дисплей и завладяващо, автентично визуално изживяване.

HUAWEI Mate X3 е оборудван с 6.4-инчов 3D OLED външен екран и 7,85-инчов сгъваем OLED вътрешен екран, като вътрешният и външният екран поддържат ултрависока разделителна способност и 426 PPI плътност на пикселите, което го прави първият сгъваем смартфон, който е получил два TÜV Rheinland сертификата (за точност на цветовете и прецизна цветна проекция). Качеството на картината не само е гладко и детайлно, но и възпроизвежда света в истински цветове. За първи път той е оборудван с интелигентен светлочувствителен дисплей, екраните осигуряват постоянно изживяване при гледане в различни среди, поддържайки дисплея ясен дори при слабо осветление.

HUAWEI Mate X3 получи и първите двойни петзвездни сертификати от SGS в Швейцария, за своя издръжлив външен екран от Kunlun стъкло и устойчив на удар сгъваем вътрешен екран. Външният екран е оборудван с изключително надеждно Kunlun стъкло, което е 10 пъти по-устойчиво на падане. Вътрешният екран възприема изцяло нова композитна структура на екрана, в която се използват първите устойчиви на удар ненютонови флуидни материали, за да осигурят зависимата от силата променлива якост. Сгъваемият вътрешен екран е 4 пъти по-устойчив на удар, осигурявайки трайна защита при ежедневна употреба.

Вдъхновен от илюминаторите на космическите станции, оформлението на задната камера на HUAWEI Mate X3 включва футуристичен космически дизайн. Оформлението на основната камера на HUAWEI Mate X3 е изработено от персонализирано диамантено острие, процес, който отнема 29 стъпки и 12 часа, с изискан контраст между неговите сатенени и полирани повърхности, създавайки деликатно и брилянтно усещане за светлина. Освен това, перцево-пясъчното стъкло, по което не остават следи, с микрокристална структура удивлява очите и успокоява кожата при всяко докосване. Този път HUAWEI Mate X3 се предлага в два варианта: Black Feather-Sand Glass и Dark Green Vegan Leather версия.

Върхова производителност: оптимизирана свързаност и живот на батерията

За оптимизирана свързаност в среди като метро или гаражи и все по-сложни сценарии на използване, HUAWEI Mate X3 въвежда надградената комуникационна технология, осигуряваща висококачествен и плавен сигнал за потребителите. Дизайнът на обвиващата антена ефективно повишава силата на сигнала в разгънато състояние, докато интелигентната настройка с двоен режим подобрява силата на сигнала, когато смартфонът е сгънат. Междувременно устройството е оборудвано и с патентованaта от Huawei технология – Dual-Connection Signal Enhancement, за подобрена сила на сигнала при държане в ръка. Резултатът е тънко устройство с отлична свързаност.

HUAWEI Mate X3 има вградена голяма батерия от 4800 mAh и поддържа 66 W HUAWEI SuperCharge кабел, 50 W HUAWEI SuperCharge, 7,5 W безжично обратно зареждане, които лесно отговарят на нуждите на ежедневната употреба. HUAWEI Mate X3 е оборудван и с графенова охладителна система с кръстосани панти за по-добро разсейване на топлината. Силно топлопроводимият графенов слой от 1800 W/m·K помага на телефона да остане хладен, дори когато работи много – полезно по време на моменти на зареждане и игри.

Цялостни възможности за изображения: перископна телефото камера, по-бързо снимане

HUAWEI MATE X3 поставя нов стандарт в изображенията с технологията Ultra Vision XMAGE, за да отговори на нуждите във всякакви ситуации, за превъзходно изживяване при снимане.

Смартфонът е оборудван с 50 MP Ultra Vision основна камера, 13 MP ултраширокоъгълна камера и 12 MP перископна телефото камера, която поддържа 5x оптично увеличение. Перископният обектив поддържа максимум 5x оптично увеличение и 50x цифрово увеличение и може да улови детайли, които невъоръжено око би пропуснало, на сцени от далеч. Освен това, основната камера и телеобективът на HUAWEI Mate X3 идват с RYYB сензор, който приема 40% повече светлина, за да генерира живи изображения, дори в слабо осветена среда.

HUAWEI Mate X3 ускорява фотографския процес, като помага на потребителите да уловят красотата на преходните моменти. Независимо дали става въпрос за фокусиране, скорост или генериране на снимка, целият процес от заснемането на кадър до показването му се ускорява, за да се гарантира, че нито един момент няма да бъде пропуснат.

Устройството е оборудвано с новия енджин за текстури на XD Fusion Pro, който прецизно възпроизвежда детайлите на обектите в сътрудничество с алгоритъма за AI обучение. Чисто нов алгоритъм за портрети разкрива автентични черти на лицето и дори възпроизвежда ефектите на козметиката. Алгоритъмът за локализирано размиване постига боке на ниво DSLR, което омекотява фона по естествен начин, така че обектът да може да се открои от заобикалящата го среда.

HUAWEI Mate X3 идва с по-мощни XMAGE стилове на възпроизвеждане на цветовете. Потребителите могат да изследват три XMAGE стила: Original, Vivid и Bright. Стиловете Vivid и Bright подобряват вашите снимки и им придават по-отличителен привкус. Стилът Vivid е подходящ за заснемане на природни пейзажи с широка гама от цветове, като например залези или есенна зеленина, за да запишете красотата на природата. Стилът Bright може да озари вашите изображения и да заснеме по-привлекателни снимки на хора или храна.

По-интелигентни взаимодействия за по-ефективно, удобно и завладяващо изживяване

HUAWEI Mate X3 въвежда нов лейаут с двоен екран и нов оптимизиран интелигентен мултипрозорец, който поддържа вертикални и хоризонтални Split-Screen режими. С една стъпка HUAWEI Mate X3 може интелигентно да определи дали приложението е по-подходящо за вертикален Split-Screen или хоризонтален Split-Screen режим. Също така, може да превключвате между двата режима с една стъпка и да запазите персонализираната комбинация от разделени екрани само с едно докосване. Запазете вашите често използвани комбинации от разделен екран на началния екран и стартирайте две приложения с едно докосване – спестявайки време и усилия.

AppGallery: пълна гама от функционални приложения

Както винаги при смартфоните на Huawei, новият HUAWEI Mate X3 разполага с пълна гама от функционални приложения. Като трети по големина магазин за мобилни приложения в света, AppGallery спечели репутацията си на място за хиляди приложения и както потребителите на Huawei знаят, много от тях са водещи в света заглавия. В AppGallery те са разделени в 18 висококачествени и богати категории, обхващащи глобални и местни топ приложения, включително навигация и транспорт, новини, социални медии, финанси, развлечения и други. AppGallery се предлага в повече от 170 държави и региони с над 580 милиона глобални активни месечни потребители и 6 милиона регистрирани разработчици.

Хардуер