Интелигентните телевизори на LG  издигат обученията на следващо ниво чрез MasterClass

Интелигентните телевизори на LG издигат обученията на следващо ниво чрез MasterClass

Милиони потребители на LG вече могат да се обучават и свързват към най-добрите специалисти в различни области, от удобството на своя дом чрез webOS.

Интелигентните телевизори на LG вече имат достъп до MasterClass – стрийминг платформа, в която всеки може да се учи от най-добрите специалисти в широк спектър от области, директно пред големия екран у дома. Достъпно в LG Content Store на LG Smart телевизорите с операционна система от webOS 4.0 (телевизорите от 2018) и нагоре до най-новите модели, лансирани през 2023, в MasterClass приложението може да се влезе лесно чрез гласова команда и е добавен към Lifes Good Hub.

На разположение на абонатите на MasterClass са над 180 инструктури и курсове в различни категории като Изкуства и Забавления (Arts & Entertainment), Бизнес (Business), Дизайн и Стил (Design & Style), Спорт и Гейминг (Sports & Gaming) и Писане (Writing), което означава, че има мастърклас за всяка нужда и всеки интерес. Зрителите могат да влязат в кухнята-камион на „кръстника“ Рой Чой, да създадат свой бизнес с помощта на мултимедийната икона и бивш главен редактор на Teen Vogue Илейн Уелтерот, да открият специалиста по преговори в себе си с бившия главен преговарящ при ситуации със заложници към ФБР Крис Вос, да подобрят лидерските си качества с бившия CEO на PepsiCo Индра Нуи, да се запознаят с релационната интелигентност с известния психотерапевт Естер Перел, както и много други световни специалисти, които могат да вдъхновят всеки със своите познания и истории.

Новите и вече абонирани потребители на MasterClass могат да учат със скорост, която отговаря най-добре на техния стил на живот – на малки части или наведнъж, като всеки клас включва около 20 видео урока, всеки от тях със средна продължителност от 10 минути. Кинематографските визии и демонстрациите в близък план ще накарат всеки зрител да се почувства сякаш участва в лична среща с инструктора. За тези, които искат да учат чрез практика, Sessions by MasterClass предлага структурирана програма, в която членовете могат да запретнат ръкави и да придобият полезни умения чрез насоки стъпка по стъпка от световно известни инструктори и активна общност от съмишленици.

Въвеждайки MasterClass към своите смарт телевизори, LG демонстрира своята отдаденост към каузата да предложи по-разнообразно домашно забавление, което да отговори на уникалните предпочитания на потребителите, техните нужди и интереси, като предложи нови образователни услуги, които ще бъдат представени по-късно тази година.

Празнувайки своята 10-та годишнина през 2023, като пионери в своята сфера, LG OLED телевизорите продължават да водят на пазара за първокласни телевизори, печелейки много признания от журналисти и експерти в индустрията. Телевизорите LG OLED са синоним на изключително качество на картината, ярки и точни цветове, дълбоко черно – характеристики, които правят изображенията впечатляващо реалистични. Като такива, LG OLED телевизорите са предпочитаните телевизори за много създатели и студиа. Компанията се ангажира с проучването на широкия спектър от възможности, който тяхната самосветеща технология предоставя, започвайки новото десетилетие на OLED лидерство и иновации.

Хардуер