HUAWEI WATCH Ultimate – ултрафлагманът при смарт часовниците, вече е на българския пазар

HUAWEI WATCH Ultimate – ултрафлагманът при смарт часовниците, вече е на българския пазар

Ултрафлагманът при смарт часовниците на 2023-а – HUAWEI WATCH Ultimate, стъпва на множество европейски пазари, сред които и България. Новият флагман е връх в дизайна, материалите и технологиите при смарт часовниците на Huawei. Неговите функции и изработка го превръщат в шедьовър, насочен към смелите изследователи на света, които всеки ден надскачат своите граници.

HUAWEI WATCH Ultimate: В своя собствена лига

HUAWEI WATCH Ultimate идва с корпус от иновативен, базиран на цирконий аморфен метал – нов материал с елегантна естетика и текстура, който го прави предпочитан избор за часовник от висок клас. За първи път такъв материал, който беше запазен за традиционните часовници от най-висок клас, е използван в смарт часовник. Той има уникални характеристики и е 4.5 пъти по-здрав и 2.5 пъти по-твърд от неръждаемата стомана. Така той е устойчив на деформации в резултат на високи температури, като същевременно има стилен метален блясък. С него можете спокойно да покорявате скалисти терени, знойни пустини, луксозни вечери и очакваните и неочаквани предизвикателства на всеки един ден.

HUAWEI WATCH Ultimate се предлага в два варианта: HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue и HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black.

HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue вгражда в себе си силата на бурните морета. С дълбоко синия пръстен от нано-керамика, напомнящ за безбрежността на океана, този модел категорично заявява себе си и своя собственик. HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black от своя страна е създаден за хората с кураж, които обичат да излизат далеч извън дома и извън комфортната си зона. Неговото леко обсидианово тяло е излято от монолитен пръстен от нано-керамика с тахиметър.

Ексклузивните циферблати Voyage Blue и Expedition Black показват времето в 24 основни града, съответно в 24 часови пояса. Тази функция позволява на бизнесмените да са в крак с всяко време, интуитивно, независимо къде се намират. Имате богат избор на различни циферблати, някои от които са с фокус върху премиум дизайна, а други – върху функционалността. Те се сменят лесно, в зависимост от настроението, активността или аутфита.

HUAWEI WATCH Ultimate идва с голям AMOLED панел, покрит със сапфир-кристал с висока здравина, изцяло ламиниран и устойчив на износване. Верижката на HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue е изработена от твърда титаниева сплав, с двойно по-висока издържливост от тази на неръждаемата стомана и същевременно много по-лека. И двата варианта на модела идват и с каишка от уникалния материал хидрогениран каучук – Hydrogenated Nitrile Rubber (HNBR).

HUAWEI WATCH Ultimate има три бутона, аналогично на стила на традиционните часовници от най-висок клас: 3D Rotating Crown, Function и Assist, всеки от които изпълнява различни задачи.

Гмурни се в дълбокото, на 100м

HUAWEI WATCH Ultimate поставя нови стандарти за водоустойчивост при смарт часовниците, като поддържа 100 метра водоустойчивост при гмуркане, притежавайки и аудио възможности – безпрецедентна комбинация при смарт часовниците.

Патентован дизайн за водоустойчивост, състоящ се от 16 водоустойчиви структури, които му позволяват да издържа на екстремното налягане при дълбочинно гмуркане. Часовникът покрива стандарта ISO 22810 за водоустойчивост и EN13319 за оборудване за гмуркане. Той може да издържа 24 часа, потопен на дълбочина от 100 метра.

Diving Mode всъщност предлага избор от 4 различни режима – Recreational scuba dive, Technical scuba dive, Freedive и Gauge (свободно гмуркане, скуба дайвинг, техническо гмуркане и дълбочинно гмуркане). Можете да виждате настройките си при свободно гмуркане, както и стойността на градиентния фактор (Gradient Factor – GF). Часовникът използва изпробвания алгоритъм за декомпресия Bühlmann за непрекъснато проследяване на данните при гмуркането и предлага съвети на база на текущата обстановка в реално време. Могат да бъдат настроени над 20 напомняния, помагащи при организацията на гмуркането.

Изправи се пред нови неизвестни с богатите функции за активности на открито 

Активностите на открито могат да продължат с дни, което изисква дълъг живот на батерията на смарт часовника. HUAWEI WATCH Ultimate идва с изцяло нов Expedition Mode, пресъздаващ атмосферата на спортовете на открито. Той е създаден специално за авантюристите, които се впускат в сценарии като офроуд в пустинята, къмпингуване и туристически преходи.

Прецизната двойно-честотна система за позициониране, базирана на пет сателита, поддържа показване на професионални данни за активности на открито, измерване на кислородното насищане на кръвта, различни инструменти, свързани с активността и други. Часовникът записва коректно траекторията на активността с ключови точки от нея и поддържа точна навигация по тях при връщане до отправната точка.

Вашето здраве на китката ви: удобно, професионално и изчерпателно

HUAWEI WATCH Ultimate идва и с изключително изчерпателно проследяване на здравните параметри на потребителя. Те включват ЕКГ анализ, известяване за нарушения в сърдечния ритъм, скрийнинг за риска от атеросклероза, целодневно следене на кислородното насищане на кръвта, проследяване на качеството на съня и мониторинг на стреса.

Той идва още с отличен живот на батерията до две седмици и поддръжка на бързо зареждане. При изчерпване на батерията новата система за безжично бързо зареждане може да я зареди напълно за 60 минути, а само 10 минути ще й дадат 25% от капацитета.

HUAWEI WATCH Ultimate поддържа още Bluetooth обаждания, бързи отговори, възпроизвеждане на музика, напомняния и съвместимост с Android и iOS. За Android смартфони, различни от Huawei, първо изтеглете AppGallery и оттам приложението Health.

Цени и наличности

HUAWEI WATCH Ultimate Expedition Black вече може да се закупи от A1, Yettel, Vivacom, Технополис, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп на препоръчителна цена от 1499лв. В комплекта му ще намерите и второ по-дълго рамо на каишката, предназначено за носене на часовника върху екипировка.

HUAWEI WATCH Ultimate Voyage Blue с титаниева верижка също ще бъде наличен съвсем скоро в A1, Yettel, Vivacom, Технополис, Зора и партньорите на дистрибутора Поликомп на препоръчителна цена от 1799лв. В неговия комплект има втора синя каишка от нитрогениран каучук, също с допълнително удължено рамо.

Някои функии на Huawei Watch Ultimate ще бъдат активирани по-късно през април, затова следете редовно за актуализации на софтуера.

Хардуер