Поликомп и Honor анонсират партньорството си

Поликомп и Honor анонсират партньорството си

С настъпването на пролетта Поликомп и Honor анонсираха своето партньорство. Най-големият дистрибутор на ИТ продукти в страната ще предлага чрез своите дилъри пълната гама смартфони, таблети и аксесоари на водещия производител.

Вдъхновени от природата и създадени с капчица магия, моделите на марката внасят красота, елегантност и докосване до бъдещето. Honor надминават очакванията на потребителите по основните показатели, по които оценяваме „умните“ си устройства днес: cофтуер, хардуер и камера. Дизайнът на телефоните отговаря на потребителските нужди и предпочитания за модерно и стилно мобилно изживяване. Honor превръща мечтите в реалност.

„Радваме се, че започваме да работим с тази бързо развиваща се технологична компания. Новите договорни отношения с Honor ще ни помогнат да достигнем до още по-голям брой потребители и корпоративни клиенти. Предварителните разговори с нашите партньори ни показват, че продуктите на марката се приемат отлично от българския пазар заради доброто съчетание на върхов дизайн, иновативни функции и атрактивна цена“, сподели Надежда Генова, Директор на Поликомп.

„Щастливи сме, че започваме съвместна работа с най-големия доставчик на ИТ продукти в страната. Вярваме, че това ново партньорство ще спомогне за утвърждаването на бранда на българския пазар и разрастването на партньорската ни мрежа като част от дългосрочния ангажимент на Honor към българския пазар и желанието да предоставяме иновативни продукти, които съчетават технология, качество и ненадминат дизайн на конкурентни цени“, сподели Стенли Ян – Мениджър за Румъния, България, Северна Македония, в Honor.

Хитовите модели смартфони вече са на склад в Поликомп и могат да бъдат поръчвани чрез дилърската мрежа на дистрибутора. Повече за моделите на Honor и най-актуалните кампании можете да намерите на www.polycomp.bg.

Бизнес