Разнообразие от филми и предавания с новия ТВ пакет „Ориент“ от „Булсатком“

Разнообразие от филми и предавания с новия ТВ пакет „Ориент“ от „Булсатком“

8 канала на турски език, предлагащи голямо разнообразие от теми, филми и предавания, включва новият пакет „Ориент“ от „Булсатком“. Телевизионният оператор продължава тематичното обогатяване на своето портфолио, предлагайки голям избор на съдържание за клиентите си. Новият ТВ пакет ще е достъпен за абонатите на „Булсатком“ интерактивна телевизия, b.box и b.boxapp на цена от 3 лв. месечно, а за ползвателите на ТВ план „Ултра Макс“ каналите автоматично ще бъдат добавени в услугата им.

Ексклузивни за България са каналите BEIN GURME и BEIN IZ, които единствено „Булсатком“ предлага за своите клиенти. BEIN GURME е най-популярният канал за готвене в Турция. В него ще намерите предавания с рецепти за ястия, характерни за турската и световна кухня, известни готвачи, здравословно хранене, чуждестранни култури. BEIN IZ е популярен документален канал, излъчващ премиум и авторско съдържание с документални филми и репортажи от цял свят. Темите на предаванията включват актуални събития, иновации, животински свят, пътуване и здраве.

За любителите на филми и сериали на разположение ще бъдат каналите BEIN MOVIES TURK HD, KANAL 7 AVRUPA HD, SHOW MAX HD, в които зрителите ще открият огромно разнообразие на премиери, блокбъстъри, семейни филми, най-гледаните турски филми – съвременни хитове и класики от миналото, сапунени опери и телевизионни предавания и сериали.

В пакета „Ориент“ е включен и новинарският канал HABERTÜRK HD, който предлага предавания с икономическа насоченост, здравни предавания, световни новини и култура. В TV8 INT ще откриете ексклузивни предавания с висок рейтинг. В рамките на няколко месеца каналът става един от 5-те най-добри турски канала и е единственият фокусиран върху шоу формати.

SHOW TURK ще предлага на абонатите развлекателно съдържание като турски и чуждестранни телевизионни сериали, развлекателни предавания с участието на популярни звезди, спорт, музика, детски предавания и различни новинарски програми.

До края на април месец клиентите на „Булсатком“ интерактивна телевизия, b.box и b.boxapp могат да се възползват от промоционално предложение и да гледат каналите от ТВ пакет „Ориент“ без допълнителна такса.

Бизнес