Ново попълнение в серията портативни монитори на Philips

Ново попълнение в серията портативни монитори на Philips

Philips 16B1P3302D е новото попълнение в серията от портативни монитори. Той е перфектен спътник за мобилните професионалистиДизайнерската идентичност на тази серия монитори им спечели награда през 2021 г. от Product iF Design Awards както и reddot отличие през същата година.

Запознайте се с портативния начин на работа

Изпъкващ със своите възможности за пътуване, благодарение на лекия и портативен дизайн, Philips 16B1P3302D е подходящ за пренасяне в куфар или раница със своя дисплей с диагонал от 15,6 инча (39,6 см). Той разполага с два USB-C порта на едната страна и всеки от тях може да бъде свързан и използван едновременно. Те изпълняват няколко функции като зареждане и презентиране, и могат лесно да бъдат използвани за създаване на конфигурация с два екрана.

Допълнителни функции за мобилния офис

Philips 16B1P3302D прави създаването на подвижно работно място по-удобно със своята стойка с множество ъгли, която може да се накланя от 0 до 90 градуса, а зрителните ъгли от 170/170 градуса, благодарение на IPS LED технологията, спомагат за лесно наблюдаване на картината под почти всякакъв ъгъл.

В допълнение към по-персонализирано преживяване, Philips 16B1P3302D осигурява качествена картина с Full HD резолюция и съотношение 16:9, както и SmartImage технология за висок контраст и оптимизиране на изображението в зависимост от сценария на използване.

Важно предимство на Philips 16B1P3302D е наличието на EasyRead и LowBlue режими за намаляване на напрежението в очите и осигуряване на приятно и лесно четене.

Наличност

С всички изброени възможности този монитор се превръща в идеален избор за всеки, който иска да подобри подвижното работно място като запази същото ниво на комфорт, предлагано от традиционния офис.

Philips 16B1P3302D вече е наличен за поръчка на цена от 547 лв. с ДДС.

Хардуер