Samsung България със специална кампания „Удължена гаранция“ за фурни за вграждане и електрически плотове

Samsung България със специална кампания „Удължена гаранция“ за фурни за вграждане и електрически плотове

В периода 01.03 – 31.05.2023 г. потребителите, закупили фурни за вграждане и електрически плотове, получават 5 години гаранция (2 години стандартна гаранция + 3 години допълнителна гаранция).

Samsung България обявява кампания „Удължена гаранция“ – потребителите, които закупят домакински уреди с марка Samsung (фурни за вграждане и електрически плотове ) в периода 01.03 – 31.05.23 г. получават 5 години търговска гаранция за продукта. Кампанията важи при закупуване на продукт от партньорската мрежа на Samsung, а търговските обекти и вериги могат да бъдат видени в официалните правила на кампанията: https://images.samsung.com/is/content/samsung/assets/bg/campaign/warranty/5-Years-Warranty-Campaign_BG-Customers_Mar-May-2023.pdf

Фурните за вграждане и електрическите плотове на Samsung

Фурните за вграждане на Samsung внасят красота и стил в кухнята, и предлагат повече гъвкавост и избор при приготвянето на храна. Сред специалните акценти на повечето модели от фурните за вграждане на Samsung са технологиите Dual Cook и Natural Steam, които позволяват на кулинарите да се насладят на сочна и апетитна храна без нуждата от професионално оборудване, като същевременно пестят време и енергия. Освен това, функцията за готвене във вакуум Air Sous Vide дава възможност за напълно равномерно сготвена храна със съвършен вкус. Готвенето е вече по-лесно и по-приятно с интелигентната функция SmartThings Cooking, която го превръща в изживяване от друго измерение, персонализира рецептите, спестява време и усилия. В зависимост от модела, повечето електрически фурни предлагат разнообразие в дизайна и цветовете от специалната серия Bespoke на Samsung, а енергийната ефективност при всички домакински електроуреди на Samsung започва от клас А+.

Всички електрически плотове на Samsung се управляват лесно с помощта на външен панел с дисплей, а специалната зона Flex Zone предлага възможност за готвене на няколко ястия наведнъж, независимо от размера на съдовете. За повече спокойствие, работата на плота може да се наблюдава и управлява от разстояние благодарение на опцията за WiFi връзка. Приложението SmartThings е налично и при плотовете с цел повече свобода и гъвкавост. SmartThings Cooking не само помага при следене на настройките на плота, но и улеснява пазаруването на хранителни продукти, а при някои модели е налична и функцията за автоматично свързване на плота с аспиратора.

Кампанията

За да участват в кампанията, потребителите трябва да закупят в периода на кампанията (01.03 – 31.05.23 г.) фурна за вграждане или електрически плот, посочени в правилата на кампанията, от някой от партньорските магазини на компанията и да регистрират удължената гаранция за продукта чрез обаждане на клиентската линия на Samsung България в рамките на 30 календарни дни от датата на покупката.

Бизнес