С новия чатбот на „Булсатком“ във Viber активирате и заплащате услуги бързо и лесно

С новия чатбот на „Булсатком“ във Viber активирате и заплащате услуги бързо и лесно

Преди броени дни „Булсатком“ добави нова функция за по-лесна и бърза комуникация със своите клиенти, а именно специално разработеният чатбот в платформата Viber – b.bot. С него потребителите получават навременна и персонализирана информация, могат да виждат текущите си договори и услуги, да надграждат плановете си или да активират и заплащат ТВ пакети.

От компанията умело разчитат на тенденцията дигиталните технологии да се превърнат в неизменна част от потребителското изживяване на клиентите и правят смела крачка в тази посока с новия чатбот, разработен специално за оператора.

„Новият начин за връзка с Булсатком е за всички, които ценят времето си и го управляват дигитално, през своя телефон или друго смарт устройство. Даваме на клиентите си настоящи и бъдещи още една възможност за по-бърз, по-лесен и по-удобен начин за достъп до нашите услуги и комуникация с нас.“, споделя Петър Ризов, управител на „Булсатком“.

Bulsatcom b.bot е място, където могат да се видят всички актуални промоционални оферти на ТВ оператора, информация за услуги и продукти, бързо плащане на услуги без необходимост от регистрация, или след регистрация и верифициране на клиентски номер да предплащат услуги и активират допълнителни пакети за различен период напред. Например, операторът запазва предимството при плащане на 5 месечни такси, 6-тия месец услугите да се ползват безплатно.

Едно от най-атрактивните предложения в момента е промоцията за HBO каналите. При плащане на 2 месечни такси, третият месец е бонус. Допълнителният пакет HBО включва линейните канали HBO, HBO2, HBO3, както и видеотеката HBO Max, изцяло на български език, която се достъпва както онлайн, така и като приложение за телевизори.

Функцията b.bot може да бъде достъпена лесно през платформата Viber като бъде изписано наименованието в търсачката Bulsatcom b.bot. В диалоговия прозорец се визуализират няколко бутона с опции за регистрация, услуги, бързо плащане и най-новото, предлагано от ТВ оператора.

Бизнес