Pure Power 12 M втора серия захранващи устройства на пазара

Pure Power 12 M втора серия захранващи устройства на пазара

be quiet!, лидер на пазара на захранващи устройства за персонални компютри в Германия от 2007 г., с гордост обявява Pure Power 12 M, втората си серия захранващи устройства, които са напълно съвместими с ATX 3.0. Pure Power 12 M се предлага в пет модела с мощност 550, 650, 750, 850 и 1000 вата. Всички модели са сертифицирани 80 PLUS Gold, включват LLC технология от висок клас и до пет PCIe конектора, както за PCIe 5.0 GPU, така и за GPU с PCIe 6+2 конектори. Освен това Pure Power 12 M има напълно модулни кабели за лесен монтаж. Нови в продуктовото портфолио са и термопастите DC2 и DC2 Pro . Термопастата DC2 е добър избор за всяко охлаждане, изискващо отличен топлообмен, а DC2 Pro, първият течен метал от be quiet!, предлага високо ниво на охлаждане дори и за най-взискателни системи.

Пълна ATX 3.0 съвместимост

Pure Power 12 M предлага пълна съвместимост с ATX 3.0 стандарта, спазвайки спецификациите за мощност, определени от PCI Express 5.0. Всички захранвания от серията са проектирани да се справя с лекота в екстремни пикове на натоварвания. Моделите на Pure Power 12 M разполагат и с до четири „стандартни“ PCIe 6+2 конектора за пълна съвместимост с всички видео карти. Това прави Pure Power 12 M перфектен избор, както за устройства от следващо поколение, така и за настоящи системи от висок клас.

Ефективност 80 PLUS  Gold и изключително тиха работа

Благодарение на технологията LLC, Pure Power 12 M предлага усъвършенствана стабилност и регулиране на напрежението. Всички модели са сертифицирани 80 PLUS  Gold, с висока оперативна ефективност до 93,2% и включват пълен набор от функции за безопасност. За постигане на оптимален компромис между ефективно охлаждане и тишина, Pure Power 12 M идва със 120-милиметров вентилатор с контролирана температура и ултра-тих режим. Pure Power 12 M предлага и напълно модулни кабели за лесен монтаж.
Всеки модел се предлага с пълна 10-годишна гаранция от производителя.

DC2 и DC2 Pro: впечатляваща термо паста

Новата термопаста DC2 на be quiet! осигурява много по-добро охлаждане спрямо термопастите, идващи с повечето охладители. Благодарение на високата топлопроводимост, DC2 е идеалният избор при необходимост от висока производителност.
За потребителите, които са готови да преминат на друго ниво, be quiet! представя първият си течен метал: DC2 Pro. Той е предназначен за ентусиасти и може да се използва и в най-взискателните компютърни системи, независимо дали за охлаждането на вашия процесор или видео карта.

Технологии Хардуер