Lenovo ThinkPhone oт Motorola предоставя несравнимо бизнес изживяване

Lenovo ThinkPhone oт Motorola предоставя несравнимо бизнес изживяване

ThinkPhone пристига с премиум функционалности и безупречна интеграция с устройствата ThinkPad

Запознайте се с Lenovo ThinkPhone by Motorola – устройство, създадено, за да предостави на бизнес сегмента смартфон изживяване със същите надеждно качество и сигурност, каквито има във всяко устройство с марката Lenovo Think. В продължение на години ThinkPad спомага за нуждите на потребителите си чрез иновативни технологии, доказано качество и оригинален дизайн. За да отпразнува тази своя традиция и за да отбележи, че Lenovo чества 30-годишнината на ThinkPad, Motorola има удоволствието да представи ThinkPhone – най-добрият спътник на ThinkPad.

ThinkPhone е уникална комбинация от водещите мобилни иновации на Motorola и дългогодишното призвание на Lenovo в обслужването на бизнеса, и предлага на потребителите си решения за сигурност. Това устройство пристига с мощен набор от първокласни спецификации, съчетани с уникален дизайн, и се интегрира перфектно с ThinkPad, като например най-новия ThinkPad X1 Carbon Gen 11, в който са вградени и редица подобрения в областта на сигурността.

С ThinkPhone потребителите ще разполагат с пълен набор от функции за сигурност и поддръжка, които осигуряват безпроблемна защита и пълно управление, подкрепени от ThinkShield. ThinkShield е превъзходна платформа за сигурност – тя има в основата си фундаментални политики за сигурност, функции, специализиран хардуер, софтуер и процеси, гарантиращи сигурността на цялото устройство.

IT организациите могат да са уверени, че Think устройствата им са напълно защитени и с вградени усъвършенствани хардуерни и първокласни решения за сигурност, базирани на изкуствен интелект, като Moto Threat Defense например. Освен това компаниите имат възможността безпроблемно да внедряват Think устройствата при крайните потребители с помощта на Zero Touch и да управляват всички тях с решения за управление на устройства като например Moto OEMConfig и Moto Device Manager.

Новото устройство се предлага и с Moto Secure – приложение, което служи като център за елементи, свързани със сигурността и поверителността. В комбинация с Moto OEMConfig или Moto Device Manager ИТ администраторите могат дистанционно да конфигурират функциите на Moto Secure на Think смартфоните – от настройките на заключения екран до мрежовите сигнали и кодирането на разположението на пиновете. ThinkPhone пристига и с Moto KeySafe – отделен процесор, работещ с Android, който добавя допълнително ниво на сигурност за по-добра защита на най-чувствителните данни в смартфона. Той изолира ПИН кодовете, паролите и криптографските ключове, като ги съхранява в среда, устойчива на манипулации, защитавайки данните отвътре навън.

Освен тези функции за сигурност, устройството е сертифицирано по MIL STD 810H, и проектирано с леки арамидни влакна, по-здрави от стомана, алуминиева рамка от самолетен клас и Gorilla Glass Victus, така че лесно издържа на удари и изпускане от височина до 1,25 метра.

А със сертификат IP68 ThinkPhone е проектиран да издържа на запрашаване и потапяне във вода с дълбочина до 1,5 метра за до 30 минути – така че да не се губят време и бизнес възможности. Всичко това е поместено в първокласен и устойчив дизайн. ThinkPhone разполага и с емблематичния, персонализиран Red Key (червен клавиш), красиво поместен отстрани, за да осигури незабавен достъп до най-важните бизнес и полеви приложения или незабавно да интегрира мобилното и компютърното изживяване.

Lenovo ThinkPhone by Motorola предоставя Think 2 Think свързаност, задвижвана от Ready For – набор от изживявания за продуктивност, които позволяват на крайните бизнес потребители да се насладят на безупречна интеграция на устройства между ThinkPhone и ThinkPad. Think 2 Think изживяването включва:

   – Незабавно свързване: Телефонът и компютърът безпроблемно се откриват, когато са наблизо, и се свързват чрез Wi-Fi.

   – Унифициран клипборд: Безпроблемна възможност за бързо копиране на текст или скорошни снимки, сканирани документи и видеоклипове между устройствата.

   – Унифицирани известия: Известията от устройството се появяват незабавно в Центъра за действие на Windows. Кликването върху всяко известие автоматично стартира съответното телефонно приложение на екрана на компютъра.

   – Прехвърляне на файлове: Лесно плъзгайте и пускайте файлове между ThinkPhone и PC.

   – Поточно предаване на приложения: Всяко приложение за Android може да бъде отворено директно на компютъра.

   – Разширени възможности на камерата: Възползвайте се от предимствата на мощните камери на ThinkPhone и възможностите на изкуствения интелект, като ги използвате безпроблемно като уеб камера за всичките си видеоразговори.

   – Ултра бърз hotspot: Свържете се с интернет с едно кликване, директно от компютъра, за да използвате 5G свързаността на ThinkPhone.

„Развълнуван съм от представянето на Lenovo ThinkPhone – устройство, което наистина въплъщава надеждното качество и целесъобразния дизайн на ThinkPad, като същевременно предлага уникални инструменти за продуктивност и водещи в индустрията възможности за сигурност и управление на устройствата.“, сподели Серджо Буняк, президент на Motorola и старши вицепрезидент на Lenovo. „Със своите първокласни спецификации и безпроблемна интеграция с ThinkPad, ThinkPhone ще увеличи максимално изживяването на бизнес клиентите за години напред.“, допълни той.

Всичко в ThinkPhone е проектирано с мисъл за производителността. Motorola работи с партньори като Microsoft, за да предостави най-добрите изживявания в областта на производителността на търговските клиенти на Motorola и да подпомогне потребителите на ThinkPhone да вършат нещата с лекота. При лансирането на ThinkPhone, устройството ще се предлага с предварително заредени мобилни приложения Microsoft 365, Outlook и Teams. Предварителното зареждане ще улесни започването на работа на устройството – намиране на необходимото съдържание и инструменти, редактиране или създаване на нови документи или използване на удобни за мобилните устройства функции, които позволяват на потребителите да сканират PDF файл с камерата или да диктуват документ с гласа си.

Motorola и Microsoft също така работят заедно за разкриване на допълнителни преживявания, като добавяне на възможности за „push-to-talk“ чрез емблематичния червен клавиш на ThinkPhone, което позволява на потребителите да осъществяват незабавна комуникация в приложението Walkie Talkie чрез Microsoft Teams. Двете компании работят в сътрудничество, за да улеснят служителите да бъдат по-продуктивни отвсякъде чрез стрийминг на настолни компютри с Windows директно на устройствата ThinkPhone. Служителите ще могат да използват своя ThinkPhone за по-сигурен достъп до персонализираните си Windows приложения, съдържание и настройки, за да свършат повече работа, независимо откъде работят.

За да се гарантира, че работният процес на потребителя ще остане с максимална производителност за години напред, този смартфон се захранва от мобилната платформа Snapdragon® 8+ Gen 1. С тази платформа всичко се отваря мигновено и дори най-тежките работни процеси протичат гладко. Освен това ThinkPhone е оборудван с 5G технология и съвместимост с Wi-Fi 6E, като разгръща мощта на новия 6GHz Wi-Fi стандарт, който осигурява най-бързите налични днес интернет скорости.

ThinkPhone пристига с голям 6,6″ FHD+ дисплей, който усилва изгледа на цялото съдържание – от сложни информационни табла до безкрайни имейл направления. А с помощта на мощната батерия потребителите ще получат над 36 часа заряд на батерията, за да останат свързани, независимо колко далеч пътуват. Когато дойде време за презареждане, Thinkphone се предлага с 68W универсално TurboPower зарядно, което предоставя енергия за целия ден само за няколко минути зареждане. Това леко и дори джобно зарядно устройство е толкова мощно, че може да захранва и лаптопа или всяко USB-C устройство.

За да допълни още повече премиум устройството, Motorola представи и 50MP Ultra Pixel камера, която осигурява първокласно качество на изображението при всеки видеоразговор, независимо от условията на осветеност. Тази флагманска Ultra Pixel камера е идеална за оживяване дори на миниатюрните детайли и заснема кадри с 32 пъти повече пиксели за фокусиране и по-прецизни изображения. всичко това с невероятна яснота и детайлност.

Наличност на устройството

Lenovo ThinkPhone by Motorola ще бъде наличен в България през селектирани канали за продажба, в първата половина на тримесечието.

Технологии Хардуер