Kомфорт и елегантност през цялата година с новия климатик LG ARTCOOL Gallery

Kомфорт и елегантност през цялата година с новия климатик LG ARTCOOL Gallery

LG Electronics (LG) ще представи своя най-нов модел ARTCOOL Gallery климатик на CES 2023. С 27-инчов LCD екран и опции за надграждане на LG, новият модел може да показва персонализирано съдържание, подходящо за конкретния сезон, както и мигновено да освежи стаята чрез приложението LG ThinQ. Освен това, той обещава енергийно ефективно охлаждане и отопление с LG DUAL Inverter Compressor и трипосочен въздушен поток с непряко въздействие, работи по-хигиенично, благодарение на AI Dry, както и предлага редица удобни за потребителя функции – включително интуитивно мобилно приложение.

Представяйки ексклузивно съдържание на яркия LCD екран със семпла, но изискана рамка, ARTCOOL Gallery създава усещането, че потребителите гледат произведения на изкуството вместо високо технологичен LG климатик. Използвайки приложението ThinQ, потребителите могат да избират между нарастваща селекция от прекрасни статични или анимирани изображения – или да изберат от любимите си семейни снимки – изображението може да се смени с ново всеки път, когато потребителят поиска промяна. Новият модел може да се управлява лесно с включеното към него смарт дистанционно или чрез мобилното приложение, което дава възможност на потребителите да изберат използваните настройки и функции, както и да наблюдават статуса на уреда в реално време от всяка локация.

Разработен с DUAL Inverter Compressor на LG, новият ARTCOOL Gallery предоставя енергийно ефективно охлаждане, използвайки до 70% по-малко енергия в сравнение с конвенционален климатик за дома. Трипосочният въздушен поток на новия модел предоставя непряко въздействие на въздушните потоци, подходящи за пространството. Освен това, LG ARTCOOL Gallery помага за създаването на атмосфера в дома, която е едновременно спокойна и уютна, като работи с нива на шума от само 20 децибела, като освен това затваря своята „скрита“ долна перка в режима за сън, за да не обезпокоява почивката на потребителите.

Нещо повече, впечатляващият ARTCOOL Gallery осигурява приятен свеж въздушен поток, благодарение на LG AI Dry. Функцията премахва ефективно цялата влага, която се е образувала вътре в климатика, като задава автоматично оптималното време за сушене въз основата на времето за работа и избрания режим. В допълнение, новият модел има и долна решетка, която лесно може да се свали и почисти, както и капак, който прави инсталирането по-лесно.

Предлагайки изключителна работа и артистични теми, подходящи за всеки вкус и сезон, нашият последен ARTCOOL Gallery климатик предоставя комфорт и елегантност през цялата година,“ споделя Лиу Джае-чеол, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „С уникалната комбинация от персонализирано съдържание и впечатляваща технология, иновативното решение от LG е разработен така, че да помогне на потребителите да създадат по-добър живот у дома.“

Посетителите на щанда на LG (#15501, Las Vegas Convention Center) на CES 2023 от 5-8 януари могат да разгледат всички най-нови иновации на компанията, включително новия ARTCOOL Gallery климатик.

Технологии Хардуер