Най-добрите Motorola устройства за 2022г

Най-добрите Motorola устройства за 2022г

Motorola за пореден път затвърди позицията си на водеща технологична компания, изпълвайки календарната година на потребителите си с разнообразие от иновативни предложения в достъпен ценови диапазон. Сред най-отличаващите се смарт устройства, комбиниращи в себе си функционалността, устойчивостта и ефективността на новото поколение, попадат следните модели:

1.  Моtorola Edge 30 Ultra – флагман в пълния смисъл на думата

Друго устройство, с което от компанията ни зарадваха през тази година, е предлагащото първокласни характеристики попълнение от висок клас – Motorola Edge 30 Ultra. С 6,67-инчов дисплей Motorola Edge 30 Ultra не се причислява към най-малките представители на смартфоните, но въпреки това е изключително тънък и удобен за употреба.

Устройството разполага също и с огромен сензор на основната камера с резолюция 200 МР, което го прави един от първите, използващи такъв сензор. Edge 30 Ultra използва най-новия и най-добър процесор Snapdragon 8+ Gen 1 и разполага с много място за съхранение. Друго нещо, с което Motorola Edge 30 Ultra се отличава, е батерията си с капацитет 4610 mAh. Телефонът е способен да предложи цял ден живот на батерията при интензивна употреба.

Motorola Edge 30 Ultra се предлага на цена от 1 599 лв. в магазина на Технополис.

2. Моtorola Edge 30 Fusion – премиум устройство на достъпна цена

Моtorola Edge 30 Fusion е още едно бижу от линията Еdge, лансирана през септември. Както и при останалите устройства от семейството на Edge, и този смартфон притежава фин, елегантен и изтънчен дизайн, пръсъщ за премиум класа. Устройството е оборудвано c eĸpaн cъc 144Нz чecтoтa нa oпpecнявaнe, 6,5-инчов pOled дисплей, 50МР ĸaмepa и 68W peшeниe зa бъpзo зapeждaнe.

Една от традициите на Мotorola е да предоставя спокойствие на своите потребители и по отношение на зареждането на устройствата – батерията на Motorola Edge 30 Fusion е достатъчно мощна, за да издържи цял ден без проблем, че дори и на следващия. Зареждането е изключително бързо и осигурява 50% заряд за около 10 минути.

Motorola Edge 30 Fusion се предлага на цена от 1 099 лв. в магазина на Технополис.

3. Моtorola Edge 30 NEO – пресечната точка между функционалност и красота

С представянето на модела Motorola Edge 30 NEO, Motorola обявяви дългосрочното си партньорство с експертите по цветовете от Pantone. Motorola Edge 30 NEO е първият плод на това начинание – както може да се установи при отчитане на марковия образец, разположен на задния панел. Моделът е наличен в няколко официални цветови варианта, като най-ярко се отличава Very Peri, който е и цветът на 2022 г.

Нюансът показва безгрижната увереност и дръзко любопитство, които съживяват творческия дух на Motorola. Отвъд грабващия цвят, устройството е забележително леко – тежи само 155 г, освен това е тънък 7,8 мм, което го прави изключително стилен и практичен. В унисон с тънкостта си, Edge 30 Neo има сравнително малък екран – 6,28 инча. Снабден е с OLED панел, притежава достатъчно ясна резолюция 1080p и максимална честота на опресняване 120Hz за отлична плавност при активно използване.

Motorola Edge 30 NEO е наличен на цена от 749 лв. в магазина на Технополис.

4. Motorola RAZR – съвременна класика в жанра

В края на тази година Motorola представи и едно от класическите устройства, присъщи за компанията – новото поколение Motorola RAZR 2022.

Освен с по-голям вътрешен екран, подобрени специфики на камерата и хардуер от най-висок клас, Motorola Razr 2022 г. идва и с по-примамлива цена. Моделът разполага с два екрана – ярък 6,7-инчов POLED сгъваем вътрешен дисплей и по-малък 2,7-инчов Quick View екран на капака. При сгъване на Razr устройството, потребителите ще се насладят именно на дисплея Quick View. Той е предназначен да се използва за преглед на известията, управление при възпроизвеждането на музика и бърз достъп до камерата. Двойната камера на Razr (2022) е най-усъвършенстваната камера, виждана в сгъваем телефон досега. Тя се състои от 50-мегапикселов основен сензор с OIS и 13-мегапикселов макросензор със 120-градусово зрително поле.

Motorola Razr е на цена от 2 389 лв. в Технополис.

Технологии Хардуер