Потребителите на LG Smart телевизори получават тримесечен безплатен пробен период на Apple TV+

Потребителите на LG Smart телевизори получават тримесечен безплатен пробен период на Apple TV+

За лимитиран период от време, компанията предлага на домакинства от целия свят, притежаващи LG Smart телевизор, възможност да използват безплатно услугите на Apple TV+.

Потребителите на LG Smart телевизори в над осемдесет държави, включително България, получават безплатен достъп до Apple TV+ за три месеца и ще могат да се насладят на популярни и награждавани продукции по време на празниците. Промоцията вече е активна за новите абонати на Apple TV+ и важи за всички съвместими 4K и 8K LG Smart телевизори от 2018 до 2022, работещи с webOS 4.0 до webOS 2022. За да се възползват от офертата, потребителите трябва да влязат в приложението на Apple TV+ през съвместим LG Smart телевизор и да последват описаните там инструкции.

С Apple TV+, притежателите на LG Smart TV могат да се насладят на първокласни Apple Original драматични и комедийни сериали, игрални и документални филми, или продукции, подходящи за цялото семейство или децата. В портфолиото са и тазгодишният носител на наградата „Оскар“ за най-добър филм „CODA: Дете на глухи родители“, счупилият всички рекорди носител на награда „Еми“ „Тед Ласо“, празничният комедиен мюзикъл „В духа на Коледа“, както и хит сериали като „Лоши сестри“, „Куци коне“ и много други, включително спортни програми като “Friday Night Baseball” и мачове от Major League Soccer, стартиращи през февруари 2023. След лансирането си през 2019, Apple TV+ се превърна в първата стрийминг услуга с изцяло оригинално съдържание, достъпна по целия свят. Във фазата си на лансиране, Apple TV+ може да се похвали с повече оригинални продукции и награди от всяка друга стрийминг услуга за същия период. До днес, Apple Original филмите, документалните продукции и сериалите имат повече от 280 награди и над 1200 номинации.

LG Smart телевизорите използват впечатляващи технологии за звук и картина за изключително зрителско изживяване у дома. Водещите на пазара телевизори от LG използват Dolby Vision IQ и Dolby Atmos, подобрявайки завладяващото домашно забавление, особено при прожектирането на разработените чрез Dolby заглавия на Apple TV+.

За да добавят още по-голямо удобство към зрителското си изживяване с LG Smart телевизорите, поддържащи webOS 4.0 или по-висока, потребителите могат да използват LG Magic Remote дистанционното, за да се насочват, избират или скролват през интерфейса на приложението, както и да използват вградения му микрофон, за да търсят, откриват или стартират гледането на висококачественото съдържание на Apple TV+ чрез прости гласови команди. Нещо повече, webOS 22 поддържа лични профили, за да предостави на всеки потребител персонализирано зрителско изживяване.

Софтуер Технологии