Продуктите на Cyber Power вече се предлагат на българския пазар от ADSYS

Продуктите на Cyber Power вече се предлагат на българския пазар от ADSYS

Тайванската компания Cyber Power Systems избра ADSYS за официален дистрибутор на нейните продукти в България. Портфолиото включва монофазни и трифазни UPS устройства, инвертори, модули за системи за възобновяема енергия, PDU, продукти за защита от пренапрежение, софтуерни решения за управление и аксесоари.

Основаната през 1997 г. фирма в момента продава в 140 страни, има 6 фабрики, 2 развойни центъра с екип от над 350 души в Тайван и САЩ и общо над 3000 служителя. Cyber Power има регистрирани и над 200 международни патента за технологии и дизайн. Към момента продуктите на компанията защитават повече от 100,000,000+ устройства по целия свят.

Като глобален пазарен дял Cyber Power заема 4-та позиция при монофазните UPS и 2-ра позиция в Северна Америка. Иновативният дизайн и технологии на фирмата ѝ отреждат първа позиция по отношение на икономията на енергия при монофазните UPS със собствена консумация под 9 W, дори в категорията 3 kVA. Това носи значителни икономии не само на клиентите на Cyber Power, но и екологични ползи за цялата планета.

В сегмента на центровете за данни Cyber Power е в Топ 20 на глобалните доставчици с широко портфолио от продукти, които са напълно сертифицирани за използване с CISCO, VMWare, Microsoft, XenServer, Linux, macOS и други платформи.

Гамата DC-UPS е също толкова впечатляваща и извежда Cyber Power на лидерската позиция при Optical Line Power Backup системите (FTTx) с клиенти като British Telecom, AT&T, Verizon, Nokia, Tellabs и др.

Клиентите на ADSYS вече имат достъп до всички тези продукти като голяма част от основните модели се поддържат на склад. Те могат да се възползват от технологиите и опита на Cyber Power, за да получат балансирано решение, в което хардуера и софтуера работят съвместно, за да осигурят образцова надеждност на системите и водеща икономия на енергия.

„Доверихме се на ADSYS като партньор с опит, който може да реализира потенциала на българския пазар. Cyber Power на сто процента подкрепя своя дистрибутор не само по отношение на продажбите, но и при поддръжката на нашите продукти,“ каза Джордж Какавос, продуктов мениджър за Европа в Cyber Power.

Повече информация за наличностите и цените на продуктите на Cyber Power са налични на сайта на ADSYS: adsysgroup.com.

Бизнес Технологии