Дроксик организира безплатно хибридно събитие за Wi-Fi и интернет оптимизация

Дроксик организира безплатно хибридно събитие за Wi-Fi и интернет оптимизация

На 5 декември ИТ компанията Droxic, която консултира и разработва уеб и мобилни решения за клиенти и водещи брандове (HMD Global (Nokia phones), Gasag, Volvo, Grohe, Insta,  BMW, Heineken, CNN) от различни точки в Европа, организира следващото безплатно хибридно събитие.

Този път фокусът е Wi-Fi и оптимизацията на интернет връзката в дома или офиса. Смятаме, че в днешно време голяма част от живота ни се премести онлайн. Често ни се налага да се справяме с проблеми като ненадеждна или бавна интернет връзка. Дани Рангелов ще ви разкаже как да реагиране на тези ежедневни предизвикателства, които срещате заради интернет настройки у дома или в офиса.

Всичката тази експертиза Дани Рангелов трупа докато работи върху един от първите си проекти в Дроксик. Този проект дава много възможности за Дани да участва в студентска бизнес идея, която се превръща в Wi-Fi продукт за водещи бизнеси в различни индустрия по света.

 Ето и основните теми, които ще покрие по време на събитието:

   – Как Дани става част от студентски проект за Wi-Fi?

   – Как екипът, за който работи се разсраства?
   – Какви са продуктите и мобилните приложения, върху които Дани работи?
   – Каква е връзката между Wi-Fi, GPS сигнал и Дроксик?
   – Как да оптимизирате интернет връзката си вкъщи?

   – Wi-Fi и интернет връзка – интересни факти

Събитието е безплатно ще се проведе на живо от 19:30 часа в Launchee в София и на живо онлайн на Фейсбук страницата на Дроксик:https://www.facebook.com/dr0xic . В момента записването е отворено, а капацитетът е лимитиран – можете да се запишете тук: https://bit.ly/howtogetfasterwifi.

Бизнес