Philips 27B1U7903 предлага първокласно представяне и картина за професионалисти с Thunderbolt 4 и Mini LED

Philips 27B1U7903 предлага първокласно представяне и картина за професионалисти с Thunderbolt 4 и Mini LED

Мултимедийните професионалисти и творците работят по най-различни начини и търсят решения, които отговарят на специфичните им нужди, за да могат напълно да изразят своята креативност. Тези потребности се променят, но в основата на всичко е първокласният монитор, който предлага повишаващи производителността функции, висококачествена картина и удобни начини за свързване.

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, представя Philips 27B1U7903 – 4K UHD MiniLED Thunderbolt 4 монитор, който комбинира изключителна картина със сигурна докинг връзка с един кабел, устойчиви материали и стилен дизайн. Зареден с високопроизводителни възможности, които позволяват на професионалистите да достигнат нови нива на продуктивност, 27B1U7903 е и първия монитор на Philips, който включва Thunderbolt 4 технология за връзка от следващо поколение.

Ключови характеристики

   – Thunderbolt 4 вход/изход за видео, звук и трансфер на данни, Ethernet, захранване, последователно свързване и др.

   – MiniLED дисплей с най-големия брой затъмняващи се зони в 27-инчов монитор (2,304 зони в сравнение с обичайните 576 зони)

   – VESA DisplayHDR 1400 за по-дълбоки черни и по-ярки светли тонове и ултра реалистични ефекти в игрите и филмите

   – UltraClear 4K UHD резолюция за максимум детайли и прецизност

   – Четиристранен безрамков дизайн и вградено управление на кабелите за елегантен, непретрупан изглед

Зареден до горе със супермодерни функции, които повишават производителността, Philips 27B1U7903 е идеалният избор за всички креативни професионалисти. Той не само предлага спираща дъха картина с изключителна точност на цветовете и внимание към детайла, но и скоростта, мощта и простотата на технологията Thunderbolt 4.” – Xeni Bairaktari, Глобален маркетинг лидер и Старши бранд мениджър за Европа в MMD Monitors & Display.

Мощ, производителност и прецизност

Професионалисти като кинематографи, оцветители, фотографи и графични дизайнери, чиято работа зависи от максималната точност на цветовете и детайлите, ще получат търсеното с Philips 27B1U7903. UltraClear 4K UHD (3840x2160) резолюцията осигурява детайлите, които изискват CAD и 3D приложенията, IPS технологията предлага много широки зрителни ъгли от 178/178 градуса, а Mini LED подсветката подобрява контрола на яркостта и контраста. Мониторът има сертификат VESA DisplayHDR 1400, което означава, че предлага пикова яркост до 1400 нита – 350% увеличение на контрастния обхват, както и широк цветови спектър (1,07 млрд. цвята), за да покаже невиждани преди детайли и нюанси за ултра реалистични ефекти. Широк набор от други функции за подобряване на картината допълнително подобряват графичното представяне на Philips 27B1U7903. Quantum Dot Technology, иновативна полупроводникова нанокристална технология, прецизно излъчва светлина, за да осигури трептящи, динамични, радващи очите цветове. Zero Bright Dot елиминира ярките LCD точки-дефекти, а SmartUniformity гарантира еднаква яркост по повърхността на целия дисплеи. Delta E стойността под 1 означава максимална точност на цветовете и липса на разлика в тях между различни дисплеи.

Друга впечатляваща характеристика на Philips 27B1U7903 е Thunderbolt 4 протокола, който дава простота, скорост и надеждност, превъзхождаща предишните поколения на интерфейса. Когато потребителите се нуждаят от светкавичен трансфер на данни по един кабел, 4К забавление на няколко екрана, цели 90W за зареждане на лаптопа, лесно и гъвкаво свързване на няколко дисплея и висока сигурност срещу Thunderspy атаки, Thunderbolt 4 предлага всички ползи в едно. И това не е всичко – Thunderbolt 4 е съвместим с USB4, което дава сигурност на потребителите, че ще могат да се насладят на най-добрата и висока USB скорост, която се предлага, достигайки трансфер до 32 Gbps.

Не на последно място, Philips 27B1U7903 е снабден с множество ергономични и екологични възможности, като power сензор, който позволява до 80% икономия на енергия и SmartErgoBase стойка, която може да се върти, накланя и настройва по височина до най-удобната позиция за дълги часове работа или забавление.

Цена и наличност

Philips 27B1U7903 е наличен за покупна на цена от 2533 лв с ДДС.

Повече информация за Philips 27B1U7903
https://www.philips.bg/cp/27B1U7903_00/professionalmonitor-4kuhdminiledthunderbolttm-4-monitor

Технологии Хардуер