Brother откликва на променящите се нужди на печата в движение с нова серия А4 мобилни термопринтери

Brother откликва на променящите се нужди на печата в движение с нова серия А4 мобилни термопринтери

Brother представя серията PJ-800 – най-новото поколение мобилни A4 принтери. Продуктовата линия е достоен наследник на серията PJ-700 и отговоря на променящите се нужди на клиентите, които работят в движение.

Принтерите от серията PJ-800 запазват същия компактен дизайн на предшествениците си, което ги прави подходящи за сферите на спешните услуги, доставките и логистиката, продажбите и обслужването на място. Подобрената свързаност и по-високите скорости на печат са идеални за натоварените служители на терен, като тези в спешната помощ или мобилните продажби.

Серията PJ-800 се състои от пет модела – PJ-822, PJ-823, PJ-862, PJ-863 и PJ-883 – които поддържат различни резолюции и интерфейси. В зависимост от предпочитанията на клиента, принтерите могат да бъдат свързани чрез USB, Bluetooth или Wi-Fi.

Ива Тотева, мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България, каза: „Докато разработвахме новата серия PJ-800, приоритетът ни беше да предложим подобрени спецификации, като същевременно запазим всичко най-добро и отлично работещо от предходната гама. Дизайнът продължава да е изключително компактен – уникална характеристика за принтери, отпечатващи цели страници с формат А4. А нашите настоящи клиенти имат прекрасната възможност да надградят новите принтери със съществуващите си аксесоари, тъй като новата серия е перфектно съвместима с тях.“

Основната ни цел е да предоставим възможност на хората, работещи в сферата на мобилните услуги да се справят успешно със задачите си, било то работници в спешните служби, инженери за обслужване на място или мобилни екипи за продажби. С принтерите от новата серия PJ-800 те могат да си свършат работата без допълнителната тежест от последващи административни задачи или грешки, свързани с ръкописна документация. Подобно на своя предшественик, новата гама е истинско мобилно решение, тъй като не е необходимо мастило, което означава, че няма нужда от зареждане или опасност от разливане, докато сте в движение.“

Серията PJ-800 поддържа както зареждане, така и пренос на данни през USB Type-C, както и различни командни езици за печат, включително ZPL2 емулация.

Всички аксесоари за предишната гама са съвместими със серията PJ-800, включително батерията. Всички модели вече са налични в България. Пълните спецификации са налични тук [https://www.brother.bg/search-results?term=pj-8].

Технологии Хардуер