Новият moto g72  е тук

Новият moto g72 е тук

Motorola приветства moto g72 – мощно устройство, което предлага невероятно детайлни снимки със 108MP камера и кинематографичен 6,6-инчов pOLED дисплей с HDR10+ и над един милиард цвята. Устройството впечатлява с елегантен и ултратънък дисплей, който практически няма рамки. Мобилните забавления пък протичат невероятно плавно и гладко благодарение на поддържането на дисплея до 120Hz честота на опресняване.

Новият член на moto g семейството съчетава и два големи стерео високоговорителя, поддържани от Dolby Atmos технологията и мощен процесор, подкрепен от супер издържаща батерия и ултра бързо зареждане.

Най-значимите моменти в живота заслужават и страхотна камера, която да ги улови. Екипът на Motorola се е погрижил за този елемент – moto g72 е оборудван с 108MP сензор на основната камера с ултрависока разделителна способност, който улавя 9 пъти повече светлина чрез комбиниране на девет пиксела в един огромен ултра пиксел за по-ярки изображения – дори и в най-сложните условия на осветление.

Моto g72 пристига и с 8MP Ultrawide камера – с нея можете да поберете 4 пъти повече в кадъра в сравнение със стандартен обектив. Освен това тя може дори да усети дълбочината на кадъра, защото работи с основната камера за автоматично размазване на фона. Резултатът от тази комбинация е професионално изглеждащи портрети. Необикновената система от камери е допълнена и от специалната камера Macro Vision, която доближава заснемащия 5 пъти по-близо до обекта на заснемане, улавяйки детайли, които не биха били уловени със стандартен обектив.

Любимите ви филми и игри почти оживяват, благодарение на над един милиард нюанса на истински цветове, съществуващи в moto g72. 6,6-инчовият pOLED дисплей с HDR10+ определено отговаря на кинематографичните стандарти за точност на цветовете, яркост и ниво на контраст, така че всичко на екрана ви да бъде изключително реалистично.

За да допълни красивия дисплей, екипът на Motorola e включил и два мощни стереоговорителя, поддържани от Dolby Atmos, с които да се насладите на истински ясен и многоизмерен звук. Dolby Atmos работи дори когато свържете слушалките си с устройството, така че да можете да чуете всеки звуков детайл както никога досега.

Процесорът MediaTek Helio G99 предоставя производителност от следващо ниво – независимо дали се изправяте пред предизвикателството в мобилна игра, или стриймвате любим сериал, ще разполагате с цялата необходима мощност. Геймърите пък ще могат да изпитат повишаване на ефективността на игрите с 20% благодарение на иновативния 6nm сет, който се грижи да пази живота на батерията дори когато е натоварен до краен предел от по-интензивни игри.

По традиция на Motorola и това устройство пристига с невероятно издържлива батерия. Moto g72 има батерия с капацитет 5000 mAh, която да поддържа устройството заредено през целия ден, а и на следващия. Когато все пак имате нужда да заредите, TurboPower™ 30W е там, за да осигури часове живот на батерията за минути.

Цени и наличности

Новият moto g72 вече е наличен в Европа, а началната му цена за България ще бъде от 599лв.

Технологии Хардуер