Приложението iCard в AppGallery, дава до 1% кешбек с новата iCard Metal Brass

Приложението iCard в AppGallery, дава до 1% кешбек с новата iCard Metal Brass

Дигиталният портфейл на българската компания iCard АД се присъединява към семейството на AppGallery още в началото на 2020 година, а през юли същата година е завършена пълната му HMS интеграция, която дава възможност на притежателите на нови Huawei смартфони, като наскоро обявените Huawei nova 10 Pro и Huawei Mate 50 Pro, да се възползват от всички възможности и услуги, които той предлага. Те са наистина много, а най-новата е възможността за издаване на елитната карта iCard Metal Brass Edition, с уникален дизайн в класическо черно с медни и месингови нюанси. Картата се отличава с висока прецизност на изпълнението, лазерно гравирани елементи и метален корпус, обещаващи по-трайно изживяване и по-голяма сигурност. Наред със свободата и удобството на съвременните разплащания, тяхната сигурност е основен приоритет за iCard АД. iCard e единственото приложение с интегриран HUAWEI SysIntegrity Api, което разпознава дали телефонът е бил обект на злонамерени действия от неоторизирани лица – например може да е бил откраднат и някой друг да иска да плати с вашите пари.

До 1% кешбек

iCard Metal е много повече от обикновена дебитна карта. С нея харчите и печелите пари едновременно, като получавате обратно по нея 0,2% от сумата на всички плащания, извършени на ПОС или онлайн в Европа, както и 1% от сумата на всички международни плащания (ПОС и онлайн) извън Европа. Тя предлага още безплатни тегления на ATM в ЕИЗ, безплатни преводи SEPA и SEPA Instant, както и по-високи лимити за пазаруване. Създадена за модерните, активни потребители, тя предлага и специални екстри, от които да се възползвате докато обикаляте света, като избрани преференциални оферти, безплатна застраховка при пътуване и достъп до VIP летищни салони с LoungeKey. Всеки картодържателт на iCard Metal карта се чувства наистина специален с 24/7 приоритетно обслужване, безплатни консиерж услуги и разбира се – възможност за пълен контрол от приложението iCard.

Как да я поръчам?

Можете да поръчате картата си през приложението от телефона и тя да бъде директно доставена до дома ви. Самото приложение освен това дава възможност да ползвате две безплатни и да закупите допълнителни виртуални карти, за да управлявате онлайн абонаментите си и да пазарувате безопасно в интернет. Сами, в реално време, можете да откривате допълнителни платежни сметки с персонален IBAN и без такса обслужване, както и да изпращате банкови преводи до сметки в България и по цял свят. Дигиталният портфейл поддържа NFC разплащания с телефона и осигурява участие в програма за лоялност с над 300 обекта и отстъпки до -35% – iCard Welcome. Сред функциите, които предлага, са още плащане на данъци, на комунално-битови задължения, покупка на автобусни билети, застраховки и много други.

Кой стои зад iCard Metal Brass?

Всичко гореописано и още много е разработка на iCard АД – българска компания, основана през 2007 година, която се ползва с доверието на над милион и половина потребители в България, Италия, Румъния, Германия, Франция, Великобритания и редица други европейски страни. Днес iCard присъства на над 30 пазара в Европа, обработва средно 100 млн.бр. транзакции годишно, има над 10 млрд.лв годишен оборот, има зад гърба си издадени над 4 млн.бр. платежни карти и 2,5 млн. сметки за електронни пари.

И днес ви кани да изтеглите приложението iCard, ако все още не сте, и да се присъедините към премиум клуба от притежатели на iCard Metal Premium и да покорявате света всеки ден.

Бизнес Софтуер