MSI с нова промоция на лаптопи за ученици и студенти

MSI с нова промоция на лаптопи за ученици и студенти

MSI, иновативният компютърен производител на лаптопи за игри и създаване на съдържание – стартира Back to school кампания, в която предлага изгодни лаптопи на ученици и студенти.

В промоционалната кампания е включена голяма част от актуалното портфолио преносими компютри на тайванската марка, което вече е добре познато на българските потребители със своя привлекателен дизайн, производителност и надеждност. Моделите са налични и могат да бъдат закупени веднага от партньорите на марката.

Modern, Prestige и Summit – изборът на сериозните ученици и студенти

С цени, започващи от 999 лв. с ДДС, трите бизнес серии на MSI са предназначени за потребители, които търсят висока производителност, издръжливост и дълъг живот на батерията. Те са снабдени с бързи процесори на AMD и Intel (11-то и 12-то поколение) и супер производителни NVMe SSD носители с капацитет 512 GB или повече. Отличните хардуерни спецификации позволяват лаптопите да бъдат използвани за широк набор от задачи – от доклади и презентации до програмиране и дизайн.

Моделите Modern и Prestige се предлагат във вариант с 14- и 15,6-инчови Full HD IPS дисплеи с богати цветове и отлични зрителни ъгли, които позволяват картината да бъде наблюдавана от няколко души едновременно. Те се отличават и с изобилие от интерфейси за връзка, сред които супер бързи USBC/Thunderbolt, USB 3.2, HDMI и Ethernet (при 15,6” модели), WiFi 6E, Bluetooth и удобен четец за SD карти. Не на последно място идва елегантният дизайн в привлекателни цветове и ниското тегло, които със сигурност ще допаднат на младите хора. Лаптопите се отличават със съответствие с военния стандарт за издръжливост на екстремни условия и механични въздействия MIL-STD-810G, така че спокойно могат да придружават собственика си в почти всякакви условия.

Специалният модел MSI Summit E13 Flip Evo е супер мобилен със своите компактни размери и ниско тегло и предлага изключително ниво на интерактивност с чувствителния на допир 13,4“ дисплей, който може да се обръща и поддържа писане на ръка и скициране с писалка.

Благодарение на издръжливите батерии, учениците и студентите ще могат да ползват лаптопите спокойно през деня, без нужда да носят адаптер за зареждане.

Katana, Pulse, Crosshair и GF63 – доказани победители в игрите

Едва ли има ученик или студент, който не обича компютърните игри. На младите хора, които искат да балансират сериозното учене със забавления, MSI предлага разнообразие от модели с бързи процесори, геймърски дисплей с високи честоти на опресняване и FHD или QHD резолюция, както и видеокарти NVIDIA GeForce RTX 3050, 3050 Ti и 3060.

Със своите солидни спецификации и специално оптимизирано охлаждане геймърските модели на MSI предлагат висока производителност и в най-новите игри и стабилност дори след часове забавление.

Различните моделни линии идват със своята уникална външност. Katana има дизайнерски препратки към наследството на самураите, Crosshair е вдъхновен от FPS заглавията, а GF63 Thin има атрактивна, но достатъчно дискретна геймърска външност.

Промоцията за лаптопи Back to school 2022 на MSI продължава до 26-ти септември, 2022 г. Всички предлагани модели могат да бъдат разгледани на адрес https://msi.gm/3OFjw18 като наличностите са ограничени.

Технологии Хардуер