Три нови попълнения в семейството Motorola Edge

Три нови попълнения в семейството Motorola Edge

Motorola обяви три дългоочаквани нови попълнения в семейството Edge: motorola edge 30 ultra, motorola edge 30 fusion и motorola edge 30 neo. И трите мощни устройства съчетават най-новите технологии, изключителен дизайн и потребителско изживяване, което да зарадва сетивата ни.

Motorola edge 30 ultra напълно предефинира значението на „премиум устройство на ултра ниво“. Този флагмански смартфон се отличава с най-съвременни характеристики, включително най-усъвършенстваната мобилна платформа Snapdragon, сензор за камера с най-висока резолюция в индустрията и най-бързото досега TurboPower зареждане.
Междувременно
motorola edge 30 fusion е пресечната точка на производителността и красивия дизайн, която демонстрира първокласни функции, събрани в едно зашеметяващо устройство със съвършен дисплей.

Третото ново попълнение към серията Edgemotorola edge 30 neo, има рядко срещан компактен дизайн, като не прави компромис с производителността и дебютира с дългосрочното партньорство на Motorola със световния авторитет в областта на цветовете – Pantone.

motorola 30 edge ultra: улoвете живота без ограничения

motorola edge 30 ultra предлага най-съвременни технологии и система от камери с най-висока разделителна способност, за да улесни заснемането на най-значимите моменти от живота. Първият в индустрията 200 Мп сензор на основната камера гарантира спиращи дъха и достойни за галерия снимки. Този огромен сензор е проектиран да улавя повече светлина чрез комбинацията на 16 пиксела в един 2,56μm Ultra Pixel, което води до кристално ясни и ярки изображения дори на тъмно. Усъвършенстваната технология HDR създава изображения с перфектно балансирани светлини и сенки, за да получите красиви и детайлни кадри дори при смесено осветление. Основният сензор е снабден и с OIS система, която помага за премахването на нежеланите трептения и осигурява кристално ясни снимки и видеоклипове.

С най-новия флагман на Motorola видеоклиповете преминават на следващо ниво. Устройството позволява запис на 8К видео, което има над 33 милиона пиксела резолюция – най-високата възможна резолюция на видеоклип в смартфон днес, както и 4K HDR10+ видеозапис, който отговаря на строгите HDR10+ стандарти за точност на цветовете, цветова гама, яркост и контраст, за да изпълни видеоклиповете с над един милиард нюанса на цветовете и реалистични детайли.

Motorola edge 30 ultra е оборудван и с 50 Мп ултраширок обектив на камерата, за да може да побере повече от сцената в кадър, получавайки висококачествени снимки. За екстремно близки кадри има вграден Macro Vision, който ви приближава 4 пъти по-близо на заснемане в сравнение със стандартния обектив. С помощта на 2х телефото обектив можете да запълните кадъра с обекта си и все пак да поддържате подходящо разстояние, за да уловите чертите на лицето по най-подходящия начин. В портретен режим можете да регулирате фокусното разстояние между широко (35 мм), стандартно (50 мм) или близко (85 мм), за да обхванете обекта си на заснемане по най-добрия възможен начин. Освен това motorola edge 30 ultra предлага предна камера с една от най-високите резолюции, налични в смартфон – 60 Мп, с които да създавате безупречни селфита със свръх високо качество.

Мобилната платформа Snapdragon 8+ Gen 1, налична в motorola edge 30 ultra, води към нова ера на първокласни мобилни технологии, оборудвани с 5G, AI, технологии за игри и камери. Този нов клас изживявания трансформира устройството с революционни 5G скорости и прави всичко в телефона ви да работи гладко, като същевременно подобрява ключовите изживявания в цялото устройство и пести живота на батерията. Този нов motorola edge също така реагира мигновено с до 12 GB LPDDR5 RAM и има до 256 GB памет за съхранение.

С функциите Snapdragon Elite Gaming гейминг изживяването на този нов motorola edge също е изведено на следващото ниво. Устройството намалява закъснението при допир с 360Hz скорост на допир при игра, получава актуализации на графиката и производителността в реално време, а с поддръжката на 144Hz дисплей можете да очаквате плавен и ярък геймплей всеки път.

Motorola edge 30 ultra променя стандартите и за бързо зареждане – можете да получите енергия за целия ден само за 7 минути зареждане при невероятна скорост от 125 W – най-бързото зареждане TurboPower досега. Устройството се предлага и с възможности за безжично зареждане с мощност до 50 W, така че да можете да зареждате без да ви пречат кабели, или дори да дадете малко живот на батерията на приятел с 10W безжично споделяне на енергия.

Новият флагман идва със зашеметяващ 6,67-инчов pOLED FHD+ дисплей, който почти няма рамки. Освен това Full HD+ резолюцията предлага по-остра картина с по-малко пикселизация, а HDR10+ подобрява яркостта и контраста с над един милиард нюанса на истински цветове. За още по-поглъщащо зрително изживяване motorola edge 30 ultra комбинира Dolby Atmos, за да предложи пространствено звуково изживяване, което използва най-новите постижения в звуковите технологии, за да свърже потребителите по-дълбоко с любимото им съдържание.

Устройството не прави компромиси и с гейминг изживяването.. Съчетавайки безкрайния edge дисплей с мощния звук и водещата в индустрията безжична свързаност WiFi 6E, облачните игри достигат ново ниво, независимо дали у дома или в движение. Не е необходимо геймплеят да свършва, тъй като над 100 висококачествени игри с Xbox Game Pass ще бъдат достъпни директно на телефона ви, като постоянно се добавят нови игри.

Motorola edge 30 ultra разполага и със светлини по ръбовете. Специално проектираните ръбове на това устройство светят по различни начини, за да уведомяват за нова нотификация, входящо телефонно обаждане или планирана аларма, така че само един бърз поглед да ви подсказва какво се случва. Изживяването може да бъде персонализирано, като изберете един от петте цветови варианта.

Функциите на motorola edge 30 ultra далеч не са единственото, с което смартфонът се отличава. Премиум дизайнът е неоспорим от момента, в който вземете устройството в ръката си. Красивото 3D извито стъкло на предната част на телефона, допълнено с покритие, е устойчиво на отпечатъци от пръсти. Мекото матово покритие на гърба придава копринено усещане при допир, а корпусът на камерата има смел нов облик, възхваляващ технологията за обработка на изображения и демонстриращ най-мощния сензор на Motorola досега.

motorola edge 30 fusion: проектиран да бъде безграничен

С новия motorola edge 30 fusion ще намерите вдъхновение за ежедневните приключения с невъзможно тънък, перфектно балансиран дизайн.

Симетрично извитите ръбове на устройството изглеждат и се усещат невероятно, благодарение на плавния контур, който слива предното и задното стъкло. За още по-елегантен премиум завършек устройството осигурява полирана, шлифована алуминиева рамка. Обновеният корпус на камерата също увеличава усъвършенстваната технология за обработка на изображения на Motorola с уникален външен вид, едновременно ретро и модерен. Матовото стъкло прави motorola edge 30 fusion още по-неустоим.

За да бъде в крак с нуждите ви от забавление, устройството разполага с мощната мобилна платформа Snapdragon 888+ 5G, която повишава производителността спрямо предишното поколение, независимо дали играете игри с изкуствен интелект, които реагират по-бързо на докосване, заснемате снимки и видеоклипове по-бързо или провеждате реалистични видеоразговори. Ще се насладите и на светкавичните скорости и възможности за свързване с 5G мрежи по целия свят.

Мotorola edge 30 fusion разполага и с невероятен сензор на основната камера с висока разделителна способност от 50 Мп и OIS – една от най-модерните камери, налични в смартфон. Освен това ще можете да снимате с 32 пъти повече пиксели за фокусиране, използвайки мигновено фокусиране с всички пиксели, за да получите още по-точно заснемане на кадри при всякаква светлина. Яснотата и блясъкът излизат и извън рамките на снимките благодарение на записването на видео в HDR10 или записването в 8K резолюция за красиво ясни видеоклипове. Най-съвременните функции на камерата включват и 13 Мп ултраширок обектив с вградена камера за макровизия на задния панел, а отпред има 32 Мп камера. А благодарение на технологията Quad Pixel резултатите са още по-ясни, а снимките – по-живи, заради 4 пъти по-добрата чувствителност при слаба светлина. Автофокусът поддържа изображението в невероятен вид, независимо колко далеч е разположен обектът на заснемане от предната камера.

Motorola edge 30 fusion идва с 6,55-инчов безрамков pOLED FHD+ дисплей с HDR10+ и забележително плавна честота на опресняване 144 Hz. Този нов edge идва и с два големи стерео високоговорителя, поддържани от Dolby Atmos.

С TurboPower 68W зареждане motorola edge 30 fusion може да се зареди за целия ден само за 10 минути зареждане. Благодарение на дългия живот на батерията можете да се свързвате със скорост 5G и да изпълнявате задачите си през целия ден.

motorola edge 30 neo: създаден за големи мечти

Мotorola edge 30 neo е първото устройство, което се предлага в актуални цветове, избрани в рамките на ново дългосрочно партньорство между Motorola и Pantone, световния лидер в областта на съгласуваността и точността на цветовете за марки и дизайнери от цял свят.

С цветови опции, включващи цвета на Pantone за 2022 г.,Very Peri, Motorola edge 30 neo е внимателно разработен, за да изглежда толкова красиво, колкото и да се усеща. И независимо дали ще се спрете на Very Peri, Aqua Foam, Black Onyx или Ice Palace, всеки дизайн включва фино вграждане на чип Pantone на гърба на устройството и опция за персонализиране на телефона чрез интегриране на цвят в потребителския интерфейс.

Motorola edge 30 neo e тънък, лек, изключително стилен и се отличава във всяко отношение. С това устройство може да разберете дали сте получили ново известие само с един поглед на задната му част – това е благодарение на светодиодната му лента, която се увива около корпуса на камерата, светейки по различни начини, за да ви подскаже какво се случва.

Устройството се предлага с 6,28-инчов 120Hz pOLED дисплей, който е компактен, но с пълни възможности, и осигурява над един милиард цветови нюанса и поглъщащо кинематографично изживяване. Ще се насладите на 100% от цветовата гама на DCIP3, с по-ярки и живи цветове, отговарящи на кинематографичните стандарти за точност. Изживяването от забавлението се подсилва и от двата големи стерео високоговорителя в активирана Dolby Atmos функция.

Компактен и без компромиси, motorola edge 30 запазва изключителните характеристики като TurboPower 68W зареждане и две усъвършенствани камери, така че да разполагате с подходящата за всеки момент.
64
Мп сензор на основната камера с висока разделителна способност и OIS ви дават възможност да заснемате остри като бръснач детайли при ярка дневна светлина. Усъвършенстваният сензор с три невероятни перспективи попълва системата на новия Edge. 32 Мп предна камера на устройството е с технология Quad Pixel за зашеметяващи селфита с високо качество.

Motorola edge 30 neo пристига с мощната мобилна платформа Snapdragon 695 5G, която поддържа високоскоростни връзки с ниска патентност, така че забавлението и производителността да са непрекъснати. Платформата предоставя по-плавни игри, по-надежден стрийминг и фотографски функции на професионално ниво.

Наличност и цени

Motorola 30 edge ultra ще бъде в продажба в Европа от днес. Началната му цена за България е 1899 лв. за версията с 12/256GB памет. Устройството пристига в цветове Interstellar Black и Starlight Whitе.

Motorola 30 edge fusion ще бъде в продажба в Европа от днес, с начална цена за България от 1249 лв за версията с 8/128 GB памет. Устройството ще бъде налично в цветове Cosmic Grey, Aurora White, Solar Gold, Neptune BlueVegan Leather.

Motorola 30 edge neo ще бъде наличен в Европа от днес, като началната му цена за България ще бъде 849 лв за версията с 8/128 GB памет. Устройството ще се предлага в цветове Very Peri, Aqua Foam, Black Onyx и Ice Palace.

Технологии Хардуер