Huawei представи най-мощната си смартфон серия Mate 50

Huawei представи най-мощната си смартфон серия Mate 50

Huawei Consumer Business Group представи днес в Китай серията HUAWEI Mate 50, най-новия революционен флагмански смартфон, който за пореден път доказва посветеността на бранда към създаването на ключови иновации с премиери в култовата серия Mate.

Серията HUAWEI Mate 50 въвежда първата 10-стъпкова променлива бленда във фотографска система на мобилен телефон. Технологията XMAGE imaging, ексклузивна за серията Mate 50, е резултат на многогодишния опит в създаването на едни от най-добрите смартфон камери на пазара.

Първото Kunlun стъкло на Huawei е прецизно разработено на база на йонно-обогатено имплантиране и растеж на милиарди нанокристали. Така устойчивостта на изпускане на устройството е повишена до 10 пъти. То е носител на 5 звезди от първия в света Switzerland SGS сертификат за устойчивост на падане.

Huawei Mate 50 и Mate 50 Pro са базирани на Snapdragon 8 Gen 1 чипсет и 66W бързо зареждане с нощна батерия. Наследявайки иконичния Space Ring Design, серията HUAWEI Mate 50 бе показана в черно, сребърно и пурпурно, както и във версия, облечена в оранжева кожа.

Серията Mate 50 се очаква скоро и на Европейския пазар.

Технологии Хардуер