Нов  хладилник на LG с променящи цвета си LED панели за вратите

Нов хладилник на LG с променящи цвета си LED панели за вратите

LG Electronics (LG) е готов да представи своя революционен MoodUP хладилник с променящи цвета си LED панели за вратите на IFA 2022. След скорошното лансиране на винаги развиващите се уреди на LG и представянето на ултра елегантния LG Objet Collection, новият хладилник е още един пример за способността на компанията не само да отговори, но и да създаде нови тенденции в сферата на домакинските уреди. Уникалният MoodUP, оборудван с усъвършенстваните охладителни и интелигентни технологии за повече свежест и подобрено удобство, обещава и изцяло ново изживяване в кухнята, позволявайки на потребителите да изберат от широка гама ярки цветове за LED вратите на хладилника, както и да пуснат музика според своите предпочитания и настроения чрез вградения говорител.

Със своите иновативни LED панели за врати, MoodUP хладилникът от LG представя ненадмината гъвкавост за интериорния дизайн и нов начин за създаване на стилна, интегрирана кухня. Чрез LG ThinQ приложението, потребителите могат да избират между 22 цвята за предния панел на вратата и 19 цвята за долния, давайки им възможност да променят стила на хладилника, а с това и на цялата атмосфера в кухнята. Потребителите могат също така да персонализират вида на панелите и да освежат настроението, като приложат няколко емоционални цветови теми, включително Season, Place, Mood и Pop. Използвайки тоновете и нюансите на природата, Season представя различните сезони в годината, докато Mood създава усещането за благополучие чрез меки, успокояващи цветове.

В допълнение към своите зашеметяващи, променящи се цветове, новият хладилник на LG предлага отличен звук, чрез вградения Bluetooth говорител, който лесно може да бъде свързан към смартфон, таблет или лаптоп. Потребителите могат да съчетаят настроението си – или моментния цвят или тема на хладилника – с песен от техните любими стриминг приложения или от списъка на Music Collection в приложението ThinQ. Нещо повече, когато говорителят излъчва аудио, LED панелите на MoodUP могат да променят цвета си в синхрон с музиката, сякаш хладилникът оживява, за максимално добро прекарано време в кухнята.

Революционният нов хладилник може да се похвали и с лесни за потребителя функции, като удобни и цветни известия. Когато сензорите на вратите на хладилника регистрират, че хладилникът е оставен отворен за твърде дълго време, панелът на отворената врата започва да свети ритмично, напомняйки на потребителя, че трябва да я затвори и така предотвратява загубата на студен въздух и излишни енергийни разходи. А когато сензорите за движение на MoodUP усетят, че някой наближава, и двата панела започват да мигат в знак на посрещане. Хладилникът улеснява потребителите и през нощта – вратата на фризера свети по-ярко, за да помогне на тези, които се промъкват за нощно хранене, да го намерят по-лесно.

С изключени LED панели на вратите, MoodUP хладилникът предлага комбинация от Lux Gray и Lux White за по-традиционен стил на кунята. Това винаги актуално, шикозно покритие хармонира с всеки декор и подчертава естествения, лек контраст между различните цветни нюанси.

Създаващият нови тенденции хладилник на LG използва и чипът на LG за интелигентни уреди за дома On-Device AI. Интегрирайки усъвършенстван изкуствен интелект, модулът позволява на MoodUP да подобри продължителността на потрежителското изживяване с функции като надградено гласово разпознаване и Wi-Fi и Bluetooth свързаност.

Технологии Хардуер