Steelseries усилва звука до край с новите тонколони Arena

Steelseries усилва звука до край с новите тонколони Arena

Компанията лидер в геймърското аудио разширява награждаваната си екосистема от продукти

– Arena 3, Arena 7 и Arena 9 мощен геймин звук за пълно потапяне в ставащото на екрана

SteelSeries, световният лидер в гейминг перифернията и електронните спортове, днес представи новата си продуктова линия – семейство високоговорители, които превръщат всяка платформа в епично пространство за игри и забавления.

SteelSeries, създателите на Arctis, най-награждаваната продуктова аудио линия в гейминга, представя Arena 3, Arena 7 и Arena 9 – първокласни тонколони за гейминг, с които компанията си поставя за цел да запълни липсата на подобни устройства на пазара благодарение на висококачествената комбинация от хардуер и софтуер, които ще позволят пълно потапяне във всяка игра.

Най-новото попълнение в портфолиото на SteelSeries – продуктовата линия Arena, включва геймърска система висоговорители с истински съраунд звук с поглъщащо, висококачествено аудио (само с USB свързаност). Системата включва два предни високоговорители, централен високоговорител, две безжични колонки за съраунд звук и 6,5 инчов обърнат надолу субуфер, заедно с възможността за настройка на всяка отделна честота чрез софтуерния пакет Sonar Audio, който включва първия в света професионален параметричен еквалайзер, създаден специално за света на геймърите.

Високоговорителите от серията Arena са върха на акустичното инженерство в гейминга и са произведени от първокласни органични влакна и копринени мембрани, за да пресъздадат изключително точно аудио пейзажите в игрите по начинът, по който разработчиците са предвидили да звучат завладяващи заглавия като Cyberpunk, Red Dead Redemption II, God of War, Call of Duty, Assassin’s Creed, Destiny 2 и мн.др.

   – Аудио система Arena 3 – Перфектно съчетание от качество на звука и гъвкавост. С един от най-големите високоговорители в гейминга, Arena 3 използва 4-инчов говорител от органични влакна, за да пресъздаде пълната гама от кристално чист звук, което да ти позволи да чуеш всяка стъпка, куршум и експлозия с пълна сила и яснота. Кабелната и Bluetooth свързаност на високоговорителите и интуитивното управление допълнително подобряват потребителското изживяване. Акустично оформени за десктоп гейминг с преден бас за минимално изкривяване на звука, геймърите могат да се насладят на звука на игрите, така както са ги създали разработчиците. Arena 3 е с регулируема стойка и се накланя вертикално, за да създаде оптимални позиции за слушане, което ще ти помогне да създадеш перфектното геймърско пространство у дома.

   – Аудио система Arena 7 – ненадминат звук, който можеш да почувстваш.

Хардкор геймърите търсят пълно потапяне в играта – звуково и визуално. Висококачественият звук на Arena 7, гърмящият субуфер и реагиращото на екрана RGB осветление ще поведат играчите в нови светове, както никога досега. Arena 7 използва USB 2.1 за свързване на високоговорители с RGB подсветката, а 2-лентовите високоговорителите и 6,5-инчовият събуфер възпроизвеждат точно най-ниските честоти. Използвай стандартна USB свързаност, за да имаш най-завладяващите звуци докато играеш на компютър, Mac или PlayStation. Геймърите могат да се възползват от оптична и стандартна 3,5 mm Aux свързаност за телефони, таблети, телевизори и други аудио устройства, а Bluetooth връзката осигурява изживяване без нуждата от кабели и предоставя удобна свързаност с телефон и други устройства.

   – Аудио система Arena 9 Най-добре настроената аудио система, която ще те потапи напълно в случващото се на екрана. Истинският съраунд аудио двулентов високоговорител на Arena 9, мощен субуфер, безжични задни тонколони и RGB подсветка, която реагира на случващото се в игрите, осигуряват пълно потапяне в преживяването и най-доброто аудио изживяване. Като първата в света USB 5.1 гейминг аудио система, Arena 9 се настройва лесно благодарение на USB връзката и безжични задни колонки, независимо дали сте на PC, Mac или PlayStation. Геймърите могат да се възползват от оптична и стандартна 3,5 mm Aux свързаност за телефони, таблети, телевизори и други аудио устройства, а Bluetooth връзката осигурява удобство за връзка без кабели с телефон и други устройства.

За пълна персонализация и подобрено звуково преживяване с продуктовата линия Arena, SteelSeries дава на геймърите софтуерния аудио пакет Sonar, специално създаден за комплексно и мощно управление на звука. Потребителите могат да регулират почти всеки аспект на звука с помощта на 10-лентов параметричен еквалайзер, акустично премахване на ехото, пространствено аудио за симулация на съраунд звук и т.н.

Като перфектно допълнение към високоговорителите Arena, SteelSeries представя и Arena Wireless Mic, самостоятелен безжичен шумопотискащ микрофон ClearCast SuperCardiod, който премахва нежелания шум по време на гласов чат, използвайки софтуерния пакет Sonar. Геймърите могат да се насладят на безжичната свобода на Quantum 2.0, а дизайнът SoftFlex намалява умората по време на дълги маратони.

Налични на SteelSeries.com и търговската мрежа в целия свят, Arena 3, Arena 7 и Arena 9 се предлагат за следните препоръчителни цени на дребно от производителя:

   – Аудио система Arena 3 – 129,99 щатски долара | ЕС 149,99 € | AP $149,99

   – Аудио система Arena 7 – 299,99 щатски долара | ЕС 329,99 € | AP $329,99

   – Аудио система Arena 9 – 549,99 щатски долара | ЕС 599,99 евро | AP $599,99

   – Безжичен микрофон Arena – US $99,99 | ЕС/АП 99,99 евро

   – SteelSeries Sonar Audio Suite – Безплатно изтегляне от: SteelSeries.com/gg/sonar

Технологии Хардуер