Moto g32 пристига, за да усили забавлението

Moto g32 пристига, за да усили забавлението

Motorola приветства moto g32най-новото попълнение към семейството на moto g. Създадено, за да усили нивото на забавление, това устройство пренася потребителите и техните филми, предавания и игри на следващото ниво.

Moto g32 е снабден с плавно работещ 90 Hz Full HD+ дисплей, комбиниран с два стерео високоговорителя, поддържани от Dolby Atmos технологията, както и невероятно мощен процесор и усъвършенствана система с тройна камера, която да улови всеки важен момент.

Moto g32 определено освежава потребителската перспектива, разполагайки с с 6,5-инчов Full HD+ ултраширок дисплей, който дава изключително ясна картина, и забележителни детайли без пикселизация. Честотата на опресняване до 90 Hz дава възможност за актуализации на екрана, които са по-бързи и по-плавни от тези на стандартен смартфон.

Стриймингът, игрите и музиката също ни пренасят на следващо ниво – потребителите могат да се насладят на многоизмерен звук, докато слушат с подобрен пас, по-ясни вокали и дори повече яснота при по-силни нива на звука.

За участва в улавянето на всеки момент, moto g32 оборудван с 50MP система с тройна камера и мощен 50МР сензор за основната камера, което позволява заснемането на впечатляващи кадри с по-добро качество и при всякаква светлина.

В сравнение със стандартните пиксели, Quad Pixel технологията предоставя 4 пъти по-добри кадри при ниско осветяване, като ги прави по-ясни и ярки.

Режимът за ултра разделителна способност също позволява заснемането на ясни снимки на открито, с перфектни детайли дори при директна слънчева светлина.

Усъвършенстваната система с тройна камера е допълнена от 8МР ултраширока задна камера, която обхваща 4 пъти по-голям обсег от стандартния обектив, правейки я идеална за групови снимки. Свръхшироката задна камера е комбинирана със сензор за дълбочина за автоматично замъгляване на фона, така че заснемането на професионално изглеждащи портрети да бъде още по-лесно и приятно. Специалната 2МР камера за макровиждане помага на потребителите да се доближат максимално до действието на заснемане, улавяйки и най-малкия детайл

За да бъде в крак с потребителското темпо на забавление, moto g32 се захранва от осемядрения процесор Snapdragon 680, който увеличава производителността на устройството. Мобилната платформа е създадена за мултимедийно възпроизвеждане и предлага оптимизирани игри, брилянтни фотографии, плавен стрийминг и богато аудио.

Устройството идва и с TurboPower 30, с което може да получите часове енергия на батерията само за минути.

Технологии Хардуер