Philips 34E1C5600HE: нов модел монитор за по-добра колаборация

Philips 34E1C5600HE: нов модел монитор за по-добра колаборация

Нов модел се присъединява към обширното портфолио на Philips monitors Philips 34E1C5600HE ще посрещне новите стандарти при видео разговорите.

Този модел на Philips Monitors е проектиран да посрещне специфичните нужди и предизвикателства на хибридния стил на работа и да позволи на потребителите да бъдат също толкова продуктивни вкъщи, колкото и в офиса. Богат на възможности и функции, Philips 34E1C5600HE осигурява всичко за дистанционна работа и дори повече – в елегантен и атрактивен корпус.

Ключови характеристики

   – 34-инчов (86,36 см) панел с VA LCD технология за поразителни изображения с широки зрителни ъгли

   – CrystalClear UltraWide Quad HD (3440 x 1440) резолюция за върховна прецизност

   – USB typeC технология за интуитивна връзка с един кабел

   – Интегрирана 5MP уебкамера с потискащ шума микрофон за оптимална екипна работа

   – Вградени стерео говорители за възпроизвеждане на мултимедия

   – MultiView за безпроблемна връзка с няколко устройства

   – LowBlue режим и Flickerfree технология, които щадят очите

Philips 34E1C5600HE е идеално решение за работа от вкъщи. Той включва всичко, от което се нуждаят съвременните потребители, за да постигнат максимума в тази нова работна реалност по отношение на качеството на изображенията, сътрудничеството, сигурността, свързаността и комфорта.” – каза Carlos Sanchez, старши продуктов мениджър за Европа в MMD Monitors & Displays.

Всичко на едно място за отдалечена работна продуктивност

Philips 34E1C5600HE притежава функции за всички типове професионалисти – от графични дисциплини като фотография и CADCAM до финансови и счетоводни приложения с числа. 34-инчовият високопроизводителен панел с неговата CrystalClear UltraWide QHD 3440 x 1440 резолюция и Ultra WideColor технология предлага изключително живо и впечатляващо визуално преживяване. Широките зрителни ъгли от 178°/178° са комбинирани с разточителен 21:9 формат, който осигурява висока продуктивност с много място за разполагане на приложения едно до друго, големи таблици и комфортно взаимодействие с колеги.

Освен изключителното визуално представяне, Philips 34E1C5600HE снабдява работещите от вкъщи професионалисти с удобни и интелигентни функции, които поддържат техния фокус и продуктивност. Така например, видео конференциите са задължителна част от отдалечената работа и този монитор предлага качеството, надеждността и сигурността, която търсят потребителите. Вградената 5MP уебкамера, сертифицирана за Windows HelloTM, осигурява висококачествени изображения и потискащ шума микрофон, както и 5-ватови интегрирани говорители за чиста гласова комуникация и оптимално взаимодействие. За още повече спокойствие физическият превключвател на камерата осигурява конфиденциалност на потребителя, когато тя не е в употреба.

Гъвкавите възможности за връзка са абсолютно задължителни на съвременното работно място, без значение къде е това и затова Philips 34E1C5600HE предлага набор от удобни възможности за работещите в многозадачен режим. Технологията MultiView например позволява на потребителите да работят с няколко устройства едновременно, докато USBC конекторът със захранване осигурява лесно решение само с един кабел за високоскоростен трансфер на данни и пестящо време зареждане в същия момент.

В допълнение на тези възможности потребителите на Philips 34E1C5600HE могат да са спокойни за своя физически комфорт, благодарение на щадящите очите технологии LowBlue Mode и FlickerFree в съчетание с функционална стойка, която предлага настройка по височина и накланяне.

Цена и наличност

Philips 34E1C5600HE ще бъде наличен от юли, 2022 г. на препоръчителна крайна цена от 1209 лв. с ДДС.

Технологии Хардуер