Нови геймърски лаптопи MSI HX

Нови геймърски лаптопи MSI HX

MSI разкри нова линия лаптопи, снабдени с последното 12-то поколение процесори Intel HX. Новата премиум линия предлага не само екстремна производителност, но и иновативен набор от възможности, включително вградена механична клавиатура с Cherry MX суичове, ексклузивен отчет за цветовата калибровка и първия в света QHD 240Hz OLED дисплей. Новите серии обещават върхов геймплей и супер ефективно създаване на съдържание за най-пристрастените към производителността ентусиасти и талантливи творци.

Новата линия от геймърски лаптопи включва значително подобрение на производителността в сравнение с предишни модели, включително до 100% прираст в CPU бързодействието. Благодарение на солидната охлаждаща система, новите геймърски лаптопи могат да натоварят последните процесори Intel HX до техния лимит с впечатляващите 150W максимална турбо мощност. Ексклузивната технология MSI OverBoost постигна ново ниво с комбинирана мощност от 250W1 на CPU плюс GPU, което обещава потапяща игра от най-висок клас.

MSI използва първия в света QHD 240Hz OLED дисплей на Samsung в новия си геймърски лаптоп. Той комбинира висока резолюция и честота на опресняване, и осигурява всички предимства на OLED, включително супер бързо време за реакция, изключително широк цветови спектър и непобедимо контрастно съотношение.

Първият в света масово произвеждан QHD 240Hz OLED на Samsung Display ще осигури най-доброто геймърско преживяване с богати цветове, истинско черно и изключително гладка и бърза картина. В допълнение, OLED обещава защита на очите без трептене и с по-малко синя светлина. Като предлага изключително представяне заедно с щадящи очите характеристики, Samsung OLED се очаква да бъде новия стандарт при дисплеите за геймърски лаптопи.“ – каза Bobby Su, главен мениджър и вицепрезидент на Samsung Taiwan.

Широкият набор от цветове и точното им предаване е важно за професионалистите и създателите на съдържание. Ексклузивната технология True Pixel гарантира, че всеки дисплей на лаптопите ще бъде калибриран във фабриката, за да гарантира прецизно възпроизвеждане на цветовете. MSI предоставя и ексклузивен доклад за цветовата калибровка заедно с всеки лаптоп, където са посочени всички негови параметри, включително DeltaE и Gamma стойността.

Прецизният контрол е критичен за всеки геймърски лаптоп и затова новите геймърски машини на MSI са снабдени с водещите Cherry MX суичове, предлагащи възможно най-добро усещане при натискане. В комбинация с индивидуалната RGB подсветка на всеки клавиш и ексклузивния SteelSeries GG софтуер за настройка, новият геймърски лаптоп вдига нивото по отношение на възможностите на клавиатурата.

Новите геймърски лаптопи MSI идват с „MetaReady“ сертификат, който обещава безпроблемно изследване на Metaverse. Включеният в комплекта софтуер Animaze дава възможност Metaverse да бъде почувствана с анимиран аватар, който може да бъде използван и за срещите в Zoom или Teams.

Технологии Хардуер